Wpis z mikrobloga

@NaczelnyWoody to jest w sumie marketing, który nie istnieje. Brak reklam w TV, brak uporczywych ulotek, to Ty musisz napisać do przedstawiciela, żeby zrobić pokaż a nie odwrotnie, brak łatwej dostępności produktu (np. dyskonty), itp. Majstersztyk - może rzeczywiście ten produkt jest dobry bo to użytkownicy sami nakręcają producentowi sprzedaż ?

Żeby nie było - sam nie mam i raczej nie będę miał TM, ale nie rozumiem ludzi, którzy piszą takie
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody nie pamiętam jak to się nazywa ale w ekonomii jest coś takiego jak produkty których cena jest zawyżona żeby myśleć że to brand dla bogaczy. Ludzie i tak to kupią. Wszystkie sprzęty dla audiofili, termomix, iPhone. To są tanie sprzęty a cena jest odpowiednio wysoka żeby ludzie myśleli że to coś dobrego. Przynajmniej takie jest moje zdanie
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: to samo sprzęt audio, sklejkowa buda z głośnikami za 20$ potrafi kosztować tysiące złotych, mówię wam fani audio niewiele różnią się od audiovoodu
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: Nie przesadzaj z tym 1000 zł. Dobrej jakości blender kosztuje 2500-3000 zł (np magimix) - piszę tutaj o takim, który poradzi sobie ze zmieleniem imbiru, sezamu i innych problematycznych składników. Miałam wiele sprzetów w cenie poniżej 1000 zł i radziły sobie ze zmieleniem sera, warzyw, ale nie mają już takiej mocy aby poradzić sobie z rzeczami, jakie wymieniłam wcześniej.
Ja za TM6 dałam 4 k i uważam, ze jest
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: na jakiej podstawie określiłeś jego maksymalną kwotę? Szczerze to nie widziałem ani jednego wpisu od tej "sekty", natomiast wiele takich jak twoje. Jesteście trochę jak użytkownicy andoida, plujący na apple xD
  • Odpowiedz
  • 1
@NaczelnyWoody ja mam, lubię, ale cenę uważam za przesadzoną ¯_(ツ)_/¯ połowa hejtujących to Grześki którym i tak Halina gotuje, ale i tak się będą wymądrzać, bo jak to garnek za 7 k kwiii, oni lepiej gotujom (ostatni raz zrobili jajecznicę, 3 lata temu jak Bożenka była w sanatorium)
Całkiem sporo opcji w jednym urządzeniu, co się przekłada na oszczędność czasu i miejsca w kuchni - jakbym miał mieć urządzenie za niecały
  • Odpowiedz
@stara_biauka_ oj z ciuchami to się mylisz. Ubranie za 300zl ( 243zl netto) kosztowałoby w zakupie co najmniej 50zł. Liczę tylko pierwszą cenę, a rzadko która marka sprzedaje w pierwszej cenie, pewnie na rabacie -30%.
  • Odpowiedz