Wpis z mikrobloga

#podyplomowka #podyplomowe #studia #studiapodyplomowe #zarzadzanieprojektami #projekty #princeii #pmi #krakow #katowice #warszawa
Hej, potrzebuję dla siostry (zmienia pracę z budżetówki na korpo) znaleźć jakieś wartościowe studia podyplomowe z zarządzania projektami, ale najlepiej, żeby zaczynały się teraz, w semestrze letnim. Kraków, Katowice ew. Warszawa. Wbrew pozorom jest tego trochę: https://hudema.pl/oferta?c=business-management&sv=studia-podyplomowe&q=zarz%C4%85dzanie+projektami ale ciężko znaleźć jakieś wiarygodne opinie. Poza tym nie wiem, czy faktycznie pchać ją w podyplomówki, czy lepiej jakiś kurs z certyfikatem Prince II, PMI... ?
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Akurat teraz robię na Politechnice Warszawskiej i ogólnie jest spoko, teraz mamy w preferencyjnej cenie certyfikacje z Prince II jakoś za 1100 zł. Jest to spoko, zwłaszcza jako forma networkingu bo jest sporo ludzi z wyższych szczebli z różnych branż ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie wiem czy jeszcze jest otwarta rekrutacja na semestr letni, ale wiem że ogólnie była
  • Odpowiedz
  • 0
Super, dzięki za info. Warszawa trochę logistycznie jej nie pasuje, ale PW to jednak dobra marka i dyplom tej szkoły pewnie będzie więcej wart niż... innej warszawskiej uczelni, która szasta dyplomami MBA ;) Popatrzymy na ofertę i (zwłaszcza) prowadzących.
  • Odpowiedz
@kajkokosz: Prince bez sensu robić, tego się nie używa - sama papierologia na którą nie ma czasu w prawdziwym życiu. Prince się przyda dla kogoś kto zarządza projektami w budżetówce.
Polecam Podyplomówkę z Zarządzania Projektami w Krakowie na Uniwersytecie SWPS - prowadzący normalnie w tym na co dzień pracują, zero teoretyków.
  • Odpowiedz