✨️ Obserwuj #mirkoanonim Miejska przychodnia szuka sprzątaczkiIink A w opisie ogłoszenia: > Osoby zainteresowane prosimy o dostarczenie CV i listu motywacyjnego
I tak mnie ciekawi - co ludzi wpisują w list motywacyjny ? Sprzątanie to moja pasja ?
uprzejmy-mediator-42: List motywacyjny wszędzie jest bezsensowny. Jaka jest moja motywacja? No cóż chciałbym mieć czym podetrzeć dupę i mieć za co zeżreć obiad.
@mirko_anonim: nie powiedzialbym, ze zawsze jest bezsensowny. Są stanowiska, gdzie trzeba wiedzieć, czy ktoś umie artykulować myśli, inspirować, ładnie i dobrze się komunikować. A dużo rzeczy w CV jest ciężko wpisać, bo to w zasadzie jeden duży checkbox.
Miejska przychodnia szuka sprzątaczkiIink
A w opisie ogłoszenia: > Osoby zainteresowane prosimy o dostarczenie CV i listu motywacyjnego
I tak mnie ciekawi - co ludzi wpisują w list motywacyjny ? Sprzątanie to moja pasja ?
#januszex #pracabaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Są stanowiska, gdzie trzeba wiedzieć, czy ktoś umie artykulować myśli, inspirować, ładnie i dobrze się komunikować. A dużo rzeczy w CV jest ciężko wpisać, bo to w zasadzie jeden duży checkbox.