Wpis z mikrobloga

Jestem po nowym odcinku Szalony Tańcula (wiem farmazony, ale czasem posłucham) no i tam mówią, że Budda wróci wkrótce z podwójną siłą ale nie będzie to youtube ani TV. Ktoś ma pomysł co to mogłoby być?
#budda
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie czaje jak można się posiłkować unwiwersum tego człowieka.... no i czemu nadal nie ma cancela i trzepie niezły hajs za wrzucanie syfu do internetu
eSUBA94 - nie czaje jak można się posiłkować unwiwersum tego człowieka.... no i czemu...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@muzak68: Też to dziś mnie zaciekawiło i w sumie to ciężko stwierdzić o co chodzi Szalonemu i Tańculi, ale to brzmi jakby Budda miał wyjechać gdzieś za granicę i tam zaczynać wszystko od nowa bo nikt go nie zna. Jak TV odpada i youtube to pozostają jedynie streamy np Twitch, Kick, radio i utwory rapowe/koncerty. Nic innego mi nie przychodzi do głowy. Chyba nie zamierza puścić filmu w kinach z
  • Odpowiedz
@muzak68: Do Kina ( ͡ ͜ʖ ͡) ale... nie ze swoim filmem tylko stworzonym przez Jose i Vege i o to im najpewniej chodzi. Ale jeśli tak się zdarzy to Budda na tej historii sporo zarobi a przynajmiej mam wielką nadzieję ze prawnicy tego tematu nie odpuszczą. Widać ze powoli zbierani są "aktorzy", a typiarz popadł w taka obsesje na punkcie Budynia ze to głowa
  • Odpowiedz
@Bayzel_official: Prawnicy laBudy będą obsrani w sprawy meblościanek, a nie tantiemów. Nie wiem tylko skąd typ weźmie 1000 "meblościanka" żeby ludziom się wypłacić.
  • Odpowiedz