Aktywne Wpisy

jalop +174
Postanowiłem wczoraj, że w ciągu roku dojdę do 400 pompek i 400 brzuszków dziennie, a przy okazji wzmocnię mięśnie stabilizujące postawę. W sumie to jest mój najważniejszy cel.
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
źródło: temp_file8415307010146665969
Pobierz
dudi-dudi +14

https://pl.wikipedia.org/wiki/Konfederacja_targowicka
Ot i cała nomenklaturowa zagwostka.
źródło: 2073c59d03014582f255b82b49888b17cd8d53dff8c92987d09e11590ca01047
Pobierz@ToksycznyArek: nom, jak światopogląd się zaczyna sypać to nawet braun może zostać lewakiem co tylko bardziej potwierdza
źródło: f28c50ff412600eaf5c87d4be45e36dd011682342a2a4c7aa5c830fbef5cace5
PobierzNawet już było że Braun to lewak xd
Albo z nami albo lewak, nie ma nic innego.
Przypomnij mi, kto powtarzał 1:1 ruskie bzdury o polowaniach na kobiety i dzieci, o masowych grobach i "zwykłych ludziach szukających tylko swego miejsca na ziemi, bo akurat pasowało im to do politycznej narracji. Ramię w ramię z putlerkiem i baćką.
@Zenzowaty:
źródło: granica
Pobierz@music_has_the_right_to_children: pis to agentura grająca na osłabienie Polski.
@Turin89: Przecież PiS wprowadził chociażby 800 plus. Tak naprawdę jest to program wspierający niezależność kobiet (bo świadczenie dostaje opiekun dziecka), a nie budowanie rodziny (wtedy świadczenie byłoby dla np. osób w związku małżeńskim). Raczej coś czego można by się spodziewać po partii feministycznej niż konserwatywnej.
A kto zaczął wprowadzać bardzo feministyczną wersję przepisów z konwencji stambulskiej? O dziwo nie Lewica, tylko właśnie PiS. I
Biorąc pod uwagę:
- rekordowy, skumulowany wzrost PKB podczas dwóch kadencji
- rekordowe PKB per capita PPP
źródło: FhxBCQLWIAIc9Oz
PobierzProblem jest taki, że postulaty mogą być gospodarcze i światopoglądowe. Gospodarczo to PIS jest lewicą, światopoglądowo prawicą.
@music_has_the_right_to_children: na zachodzie też, jak otworzysz jakąkolwiek zagraniczną publikacje to PiS jest określany jako right lub far right.