Aktywne Wpisy

stndix +953
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +47
Czy Wy też czasem macie wrażenie, że idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposób nadużywana? W tym roku aż 26 osób dodało mnie na czarno, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło. Pewnie większość z Was mnie w ogóle nie kojarzy i macie w tym pełną słuszność; wstawiam może 5-10 komentarzy/postów miesięcznie, większość to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdę zastanawia mnie funkcjonowanie
źródło: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

Jak wygląda teraz sytuacja w Krakowie? Dalej małolaty się ganiają z nożami?
Pamiętam jak 10 lat temu mieszkałem w Krakowie, to strach było po zmroku na tramwaj czekać, czy wracać gdzieś przez centrum wieczorem. Pamiętam sytuację, jak kiedyś czekałem na pętli chyba Bronowice koło 17 i było już ciemno bo to zima. Podchodzi do mnie typ i pyta klasyczne "za kim jestem", ja odpowiedziałem że jestem tylko studentem, nie jestem z Kraków, nie interesuje się piłką xD on odszedł, a ja wsiadłem zesrany do pierwszego lepszego tramwaju który stał na pętli. Po chwili wszedł do tego tramwaju podchodzi do mnie wyciąga nóż, i mówi coś w stylu "szukam tych k---w z Wisły co mi wczoraj brata pocieli" i wyszedł. Do dziś to pamiętam a minęło dobre 10 lat xD. Teraz mam bekę bo pamiętam że przez chwilę chciałem powiedzieć że jestem za Wisłą bo wiedziałem że wtedy na Bronowicach była sama Wisła. Dobrze że się obsralem, bo nie wiem jak by się to skończyło xD
Lata mijają, patole wyzamykano lub patola wyjechała do UK. Młodzi teraz to już same p---y a i człowiek też sie sam zestarzał i wygląda jak gangus.
Miesiąc
Natomiast niektórzy w najgorszych czasach nie mieli krzywych akcji, a inni nawet dzisiaj potrafią być zaczepiani, gdy jest względnie spokój. Jest cały dział nauki zajmujący się tym, dlaczego tak jest i nazywa się wiktymologia :D
Jak miałem 13 lat, to kolega z klasy który zaliczył wszystkie poprawczaki w okolicy wyznał mi swoje modus operandi, że jak chce kogoś skroić,
A jak chcesz wiedziec ze szczegółami to na YT są zeznania miśka. Masz tam jak sie chłopaki bawią