Aktywne Wpisy
Ganyel +61
Poniedziałek rano, juleczka jedzie do korpo. Obowiązkowe śnieżno - białe buciki, cieliste rajstopki, obcisły kostium i rozpuszczone blond włosy. I nadzieja, że jakiś chad albo mokebe zauważy...
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
źródło: temp_file1367881040660325195
Pobierz
TakiGupiZeSzok +236
Pedalarz zawsze będzie pedalarzem, Tak, to po prawej od pedalarza to CPR. Wcześniej znak c13/c16 i jest obowiązek poruszania się przez pedalarza. Tak, jest wyznaczona w kierunku w którym pedalarz się porusza. Zapraszam do dyskusji.
PS. Zdjęcie robił pasażer, który nie uczestniczył w prowadzeniu pojazdu. Prędkość pojazdu mieściła się w ograniczeniu i pasy były zapięte. Stan płynu do spryskiwaczy był w normie
#rower #pedalarz
PS. Zdjęcie robił pasażer, który nie uczestniczył w prowadzeniu pojazdu. Prędkość pojazdu mieściła się w ograniczeniu i pasy były zapięte. Stan płynu do spryskiwaczy był w normie
#rower #pedalarz
źródło: temp_file831116402951953837
Pobierz

Funkcja czajnika moim zdaniem jest jak najbardziej ok. Robię sobię raz na jakiś czas matchę, a ją się zalewa wodą w temperaturze 80 stopni i wygodniej mi zagrzać wodę w tm, zamiast pilnować termometrem wody z tradycyjnego czajnika.
Też mi się teraz same reklamy tm po obejrzeniu rolki tm7 wyświetlają :D
@inga: moj czajnik za stowke tez to potrafi
źródło: Screenshot_2025-02-17-13-10-11-04_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierzz tym, że przyznaje, że środowisko jakie wokół niego się zebrało to powoli przypomina jakiś Amway z lat 90tych..
źródło: obraz
Pobierz@inga: carbonara jest spieprzona w przepisie.
Ja też gotuję wodę w thermomixie, ale używam go również do przeróżnych potraw, których bym pewnie nie próbowała gotować, gdybym nie miała wspomagania. Ale nowego modelu bym nie kupiła, taka sztuka dla sztuki.
Stosunek opłacalnosc/wygoda do ceny jest dość niski, ale mimo wszystko
@inga: Można kupić za 150 zł. czajnik z regulacją temperatury.
@jerzu70: Ale to logiczne, ze nie kupuje się TM dla czajnika :D . Po prostu piszę, ze to fajna dodatkowa funkcja, z której czasami korzystam.