Wpis z mikrobloga

Ale ja jestem p----------y. Mam już dość stary telefon - trochę muli i nie dostaje już poprawek bezpieczeństwa. Próbowałem go wymienić na nowy już sześciokrotnie (na urządzenia sześciu różnych marek). Za każdym razem jednak zwracam nowy telefon z powodu jakiejś pierdoły (a może i nawet urojenia). A to oczy mnie bolały od AMOLEDa, a to ucho od głośnika, a to soft mnie w------ł, etc. Jeden telefon zwróciłem nawet bez rozpakowywania, bo trafiłem na złe opinie o nim.

Tak, biorę leki i chodzę na terapię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ocd #s----------e #telefony
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@nervous_breakdown Mam podobnie z Sony Xperia XZ1 Compact - tryb rękawiczek ekranu to niedoceniany majstersztyk. W porównaniu z moim służbowym średniakiem to przepaść. Do tego poręczne rozmiary (dziś już niespotykane), głośniki stereo, minijack. Do idealnego kombajna brakuje jedynie diody podczerwieni, radia UKF FM i klawiatury sprzętowej (tęsknię za Motorolą Droid 4 w tej ostatniej kwestii). I ewentualnie bardziej pojemnej baterii. 😉

Ale już przestałem się tym przejmować i używam tego, co
  • Odpowiedz
bo czyni szkody również fizyczne

@nervous_breakdown: zajmuje dużo czasu (rytuały), powoduje szkody fizyczne (zniszczone łapska), wysokie rachunki za wodę (długie mycie siebie i rzeczy) problemy w pracy (za długo siedzę na przerwie jak idę do łazienki) i w domu (kłótnie bo za długo siedzę w łazience i zużywam za dużo wody)

polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz