Aktywne Wpisy

KrolWlosowzNosa +134
PiΔkna to byΕa ceremonia przekazania, wielka radoΕΔ i cudny weekend za kΓ³Εkiem wspaniaΕego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wΓ³z chodziΕ za mnΔ od czasu premiery. Jak juΕΌ przyszΕo do potrzeby zakupu, to inne auta oglΔ daΕem trochΔ proforma ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wΓ³z chodziΕ za mnΔ od czasu premiery. Jak juΕΌ przyszΕo do potrzeby zakupu, to inne auta oglΔ daΕem trochΔ proforma ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
#mazda #motoryzacja
ΕΊrΓ³dΕo: 1000036947
Pobierz
piururo +98
MyΕlaΕem, ΕΌe mnie to nie spotka, ΕΌe takie rzeczy to gΕΓ³wnie w mediach, ale jednak. Mam jedno mieszkanie, ktΓ³re obecnie wynajmujΔ (bo w przyszΕoΕci planujΔ tam zamieszkaΔ) i obecni lokatorzy przestali po prostu pΕaciΔ. Ojciec, matka i dziecko. PΕacili przez rok, teraz rzucili oboje robotΔ i ch**. Przez jakiΕ czas goΕΔ jeszcze odpowiadaΕ na SMSy, ΕΌe on znajdzie jeszcze pracΔ, ΕΌeby nie przesadzaΔ itp. i ΕΌe zapΕaci, a juΕΌ prawie 3 miesiΔ
c

JeΕli tworzysz pixel art i chcesz tchnΔ Δ w swoje postacie ΕΌycie, koniecznie zobacz mΓ³j nowy film! π₯π₯
π Dowiesz siΔ, jak oΕΌywiΔ piksele, tworzΔ c pΕynne i efektowne animacje!
π Poznasz praktyczne wskazΓ³wki, ktΓ³re przyspieszΔ TwΓ³j workflow!
π Zobaczysz triki, ktΓ³re sprawiΔ , ΕΌe Twoje animacje bΔdΔ wyglΔ daΔ lepiej!
https://www.youtube.com/watch?v=y4zTDl6AWcg
#pixelart #art #rysowaniew30dni #poradnik #pixelemirka #digitalpainting #aseprite #poradnik