Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +3
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Plusik.
@MorDrakka: A do Afryki to ci będzie ciężko przeskoczyć. Zwłaszcza w tych 100km odcinkach ;)
@mlekoag: Ogólnie pojechałem mając TKC80, ale musiałem zmienić, bo już tylna opona się zużyła. Przeszedłem kilka sklepów, próbując znaleźć jakąś, co by pasowała i tylko w jednym mieli, jedyną i ostatnią oponę. Z tym że to bez "+"
Gx
Ja ogólnie nie jeżdżę w nocy. Jak na razie jedynie Valparaíso sprawiło, że czułem się bardzo niepewnie, ale teraz jestem cały czas na południu, gdzie jest bezpieczniej.
Wszyscy jednak mnie ostrzegają przed Buenos Aires, tam na pewno nie powinienem zostawiać motocykla na ulicy i bardzo na wszystko uważać
@MorDrakka: rozwiniesz?
Bezpiecznie mirku
@hadrian3: jeszcze nie i mam nadzieję, że tak zostanie
Nie miałeś problemu z internetem do pracy?
@MorDrakka: A wybierasz się na północ, do Ameryki Środkowej?
Bo jeśli tak, to uważaj na Gwatemalę. Tam naprawdę nie ma żartów. Są odcinki gdzie codziennie robią blokady ma drogach, są przedmieścia gdzie rządzą najniebezpieczniejsze gangi na świecie, w przygranicznych prowincjach policja jeździ na patrole w 6 osób z długą bronią
@Pink_Stripe_Keyboard_Warrior: Biorąc pod uwagę, że siedzę tu ponad 2 miesiące i dopiero jestem na południu, to raczej nie, ale kiedyś na pewno się tam wybiorę.
Niezłe historie, będę je miał w przyszłości na uwadze. W życiu bym się nie spodziewał, że gdzieś tak może być