Wpis z mikrobloga

• 1
widzę tam chyba kutasa (napisałem mitasa ale słownik zmienił, jednak jak to zobaczyłem to postanowiłem zostawić) enduro trail +

@mlekoag: Ogólnie pojechałem mając TKC80, ale musiałem zmienić, bo już tylna opona się zużyła. Przeszedłem kilka sklepów, próbując znaleźć jakąś, co by pasowała i tylko w jednym mieli, jedyną i ostatnią oponę. Z tym że to bez "+"
  • Odpowiedz
  • 1
@PiersiowkaPelnaZiol

@MorDrakka: Jak z bezpieczeństwem w ameryce płd? Słyszałem że w nocy się nie jeździ po prostu

Ja ogólnie nie jeżdżę w nocy. Jak na razie jedynie Valparaíso sprawiło, że czułem się bardzo niepewnie, ale teraz jestem cały czas na południu, gdzie jest bezpieczniej.
Wszyscy jednak mnie ostrzegają przed Buenos Aires, tam na pewno nie powinienem zostawiać motocykla na ulicy i bardzo na wszystko uważać
  • Odpowiedz
  • 1
@PiersiowkaPelnaZiol: Wszystkie budynki są zaniedbane, dużo pustych i podniszczonych, prawie wszystkie są w grafitti przez co wyglądają jak slumsy. Poza tym, jak wcześniej mówiłem komukolwiek, że tam jadę, to mówili, żebym był ostrożny, nie chodził po zmroku i nie wyjmował telefonu. Widziałem nawet gościa, co biegł i starał się zatrzymać kogoś, kto wyrwał mu telefon.
  • Odpowiedz
  • 1
A wybierasz się na północ, do Ameryki Środkowej?

@Pink_Stripe_Keyboard_Warrior: Biorąc pod uwagę, że siedzę tu ponad 2 miesiące i dopiero jestem na południu, to raczej nie, ale kiedyś na pewno się tam wybiorę.
Niezłe historie, będę je miał w przyszłości na uwadze. W życiu bym się nie spodziewał, że gdzieś tak może być
  • Odpowiedz
  • 0
@dfg1: booking i airbnb, a ceny zależą od tego, które miejsce, czy szukam pokoju czy całego miejsca dla siebie. Poza tym południe jest droższe
  • Odpowiedz