Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +85
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
ilem +126
źródło: GpI81jGXQAEdgst
Pobierz

Ale oczywiście jak się jest psiarzem można tego głupiego pomysłu bronić jedynym znanym sobie sposobem czyli agresywnym atakowaniem dzieci.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dzieci #takaprawda
źródło: temp_file8886872274246379808
Pobierz@klema atencja.
nie wiem jak jest w większych miastach ale niech pojedzie na wieś gdzie koty "wlascicieli" się rozmnażają, a potem są wypuszczane XD.
Bym się nie zdziwił, że większość Gowien na trawniku to bezdomne koty pozostawiły XD
@WielkiNos: tu ci przeszkadza atakowanie dzieci, ale o tym, że OP rozpoczął g---o burzę wyzywając innych to nawet się nie zająkniesz xD
Nie. W ziemi lub piasku.
Tutaj jest tak samo. Wiedzą, że psa można wprowadzić to ida do tego lokalu i zamiast wyjść to wola shitpostowac.
Edit. Rownie dobrze mogą wprowadzić kozę jak ktoś tam wyżej napisał jeżeli właściciel pozwala xD przecież to nie
Możliwe. I nie bezdomne a wolno żyjące.
@muchatse świetnie.
źródło: temp_file1762664605154671778
Pobierz@sanderus
źródło: temp_file3164931421396479030
Pobierz@PodniebnyMurzyn: Ale np. liże właściciela po ręku, którą on później opiera czy nawet k---a kładzie na stół, sam byłem tego świadkiem. A z wycieraniem stołów jest różnie, nie mówiąc o tym że nie są dezynfekowane po każdym kliencie, o ile w ogóle są.