@arkan997: Ale w sumie mem dobrze obrazuje jak myślą gracze Skyrima. Zobaczcie do czego odwołują się argumenty podmiotu lirycznego:
z-----e sterowanie
system walki
puste lokacje
tekstury z guwna
Nie wiem wprawdzie o co chodzi ze sterowaniem, bo jest ogólnie bardzo podobne jak w Skyrimie, ale trzy pozostałe mówią w zasadzie tak: "lubię jak w grze się fajnie bije mobki, jak jest dużo atrakcji, i jak jest ładnie". A jak się
Zobaczcie do czego odwołują się argumenty podmiotu lirycznego
@salad_fingers: przecież w obu tych grach przez przeważającą większość czasu albo walczymy, albo eksplorujemy, więc system walki i konstrukcja lokacji swoje ważą :)
I to, że Morek ma zajebiście zbudowany i oryginalny
źródło: comment_16241826861o0D7SllyrxwbKvivht50I
Pobierzsystem walki w Morrowind:
trafisz przeciwnika jeśli
Nie wiem wprawdzie o co chodzi ze sterowaniem, bo jest ogólnie bardzo podobne jak w Skyrimie, ale trzy pozostałe mówią w zasadzie tak: "lubię jak w grze się fajnie bije mobki, jak jest dużo atrakcji, i jak jest ładnie". A jak się
No nie wiem, dla mnie Morrowind to jedna z tych gier, które lepiej się wspomina niż w nie gra xd
źródło: temp_file551560258544570475
Pobierz@salad_fingers: przecież w obu tych grach przez przeważającą większość czasu albo walczymy, albo eksplorujemy, więc system walki i konstrukcja lokacji swoje ważą :)
@Gigamesh: krótki zasięg widzenia i wolne tempo poruszania postacią doskonale łączą się z narracją o wielkości Tamriel ( ͡° ͜ʖ ͡°)