Wpis z mikrobloga

@enten da się. Ale to projekt researchowy. Plus mnie to interesuje. I tak trochę poczytam, a na projekcie pewnie nauczę się najwięcej. Nie mam wymagań wcześniejszej nauki. Szef powiedział mi, że jakbym chciał wejść w temat głębiej da mi płatny urlop parę tygodni na naukę. Więc jest luz.
  • Odpowiedz
A no tak, zapomnialem, do projektu masz przyjść na gotowe, a całą robotę odwalić w domu

@enten: ja j---e, jak płacę glazurnikowi, to liczę na to że będzie umiał kłaść płytki. Jak płacę fryzjerowi, to nie spodziewam się że to będzie jego pierwsze cięcie. Nawet w takich zawodach ludzie się doszkalają na kursach itd.
Nie mówiąc już że czasami ludzie mają hobby i zainteresowania i szczęśliwie to hobby pokrywa się
  • Odpowiedz
płacę glazurnikowi, to liczę na to że będzie umiał kłaść płytki. Jak płacę fryzjerowi, to nie spodziewam się że to będzie jego pierwsze cięcie. Nawet w takich zawodach ludzie się doszkalają na kursach itd.

@rockip: Fryzjerzy się dokształcają XD
Ciekawe z czego.

Jakby co roku wychodziła nowa maszynak do strzyżenia której nauka obsługi wymagałaby miesiecznego kursu to za fryzjera płaciłbyś 500 zł albo fryzjerzy uczyliby się jej obsługi w ramach
  • Odpowiedz
Jakby co roku wychodziła nowa maszynak do strzyżenia

@enten: co roku pojawiają się nowe fryzury i nowe trendy i trzeba za tym nadążać. Poza tym cały czas trzeba doskonalić technikę i uczyć się nowości od innych.
Oczywiście jeśli masz aspiracje bycia jednym z najlepszych i zarabiania dobrej kasy.
Jeśli chcesz być fryzjerskim CRUDziarzem i urządza cię przeciętne wynagrodzenie, to spoko. Możesz sobie dłubać na spokojnie i zarabiać na chleb bez doszkalania. Ten wątek
  • Odpowiedz