Aktywne Wpisy

Sriracha +542
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.

źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
bo-banley +459

źródło: temp_file2186281826564210420
Pobierz
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku się z nikim nie spotykałem i nie chcę zaliczyć wtopy - wyleciałem z obiegu. Dzięki. #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #spotkanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
A, jeśli już spotykasz się z kobietą w celach rzędu wyższego niż spotkanie biznesowe/koleżeńskie, to zawsze warto mieć ogumienie. Nigdy nie wiesz kiedy i gdzie, a lepiej mieć, niż nie mieć.
Pozdro i z farszem!
@mirko_anonim: W sumie to zacząłem się zastanawiać, czemu nikt z komentujących nie napisał po prostu, żebyś się zapytał czy wziąć wino, lub czy ma ochotę na coś słodkiego na deser. Przecież to zwykłe pytanie, a raz że rozwiewa wątpliwości, a dwa pozwala ustalić preferencje, tak że, że nie przyjdziesz z czymś czego ona nie lubi/nie może.
@mirko_anonim: tak to się teraz robi, że 3 razy się z kimś zobaczysz na żywo i od razu do wyra? To sponsoring jakiś? xD
Kolację zrób ty i wino kup. #pdk
@mirko_anonim: a pan to jakiś inny jest, że proponuje wino? Na takie spotkania bierze się księżycówkę