Aktywne Wpisy

HoroLive +9
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

splinter96 +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku się z nikim nie spotykałem i nie chcę zaliczyć wtopy - wyleciałem z obiegu. Dzięki. #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #spotkanie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
A, jeśli już spotykasz się z kobietą w celach rzędu wyższego niż spotkanie biznesowe/koleżeńskie, to zawsze warto mieć ogumienie. Nigdy nie wiesz kiedy i gdzie, a lepiej mieć, niż nie mieć.
Pozdro i z farszem!
@mirko_anonim: W sumie to zacząłem się zastanawiać, czemu nikt z komentujących nie napisał po prostu, żebyś się zapytał czy wziąć wino, lub czy ma ochotę na coś słodkiego na deser. Przecież to zwykłe pytanie, a raz że rozwiewa wątpliwości, a dwa pozwala ustalić preferencje, tak że, że nie przyjdziesz z czymś czego ona nie lubi/nie może.
@mirko_anonim: tak to się teraz robi, że 3 razy się z kimś zobaczysz na żywo i od razu do wyra? To sponsoring jakiś? xD
Kolację zrób ty i wino kup. #pdk
@mirko_anonim: a pan to jakiś inny jest, że proponuje wino? Na takie spotkania bierze się księżycówkę