Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku się z nikim nie spotykałem i nie chcę zaliczyć wtopy - wyleciałem z obiegu. Dzięki. #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #spotkanie #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: z doświadczenia - półwytrawne wino. Białe czy czerwone to preferencje osobiste, ale bezpieczne będzie białe. Nie żałuj kasy, a jeśli się nie znasz pójdź do sklepu specjalizującego się i poproś o poradę.
A, jeśli już spotykasz się z kobietą w celach rzędu wyższego niż spotkanie biznesowe/koleżeńskie, to zawsze warto mieć ogumienie. Nigdy nie wiesz kiedy i gdzie, a lepiej mieć, niż nie mieć.

Pozdro i z farszem!
  • Odpowiedz
ś ugotowała i mam pytanie. Czy odpo

@mirko_anonim: W sumie to zacząłem się zastanawiać, czemu nikt z komentujących nie napisał po prostu, żebyś się zapytał czy wziąć wino, lub czy ma ochotę na coś słodkiego na deser. Przecież to zwykłe pytanie, a raz że rozwiewa wątpliwości, a dwa pozwala ustalić preferencje, tak że, że nie przyjdziesz z czymś czego ona nie lubi/nie może.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli przyniesiesz wino masz gwarantowany s--s. Dokładnie 100% powodzenia. Musisz tylko odpowiednio z wyczuciem uderzyć butelką w potylice( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz