Aktywne Wpisy

WildAnimal +68
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz
odjutraodwyk +4
STOP! Kontrola szyi, nadgarstkow, zgiec lokci, tylow malzowiny usznej - co bylo psikane dzisiaj? U mnie los zadecydowal Tiziana Terenzi Foconero
#perfumy
#perfumy

Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że ciężko że się nie da ale wycieczka co roku musi być all inkuziw auto też za 80 koła żeby somsiad widział. A co zastaw się a postaw się
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie
Po pierwsze zakładanie ze każdy juz 10 lat temu zarabiał 6k (xD)
I z tego Spokojnie 3k odłożyć? Czy chyba mieszkajac z mame, nie dokladajac się nic i chodząc z buta do pracy
@blackghost: XD proste ze majac 20 lat 10 lat temu miales prace za 6k netto, czyli jakies 8.5k brutto, mimo ze to na polskie warunki dla calego kraju poza warszawa galaktyczna flota. I jeszcze polowe z tych 6k odkladasz xD
Jak ja wchodziłem na rynek pracy w 2010 ro 6k na rękę zarabiał dyrektor dużej firmy xD
Większość ludzi tyrala za max 1500zl xD