Wpis z mikrobloga

Chłop pyta się "francuzów" umawialiscie z polkami? Tak z wieloma, mógłbym je ustawić i wejść po nich na księżyc XD, red flagi? szybko chcą iść do łóżka. to jest ten szacunek który mają do polek #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
sakiro12 - Chłop pyta się "francuzów" umawialiscie z polkami? Tak z wieloma, mógłbym ...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sakiro12 ustawiane wywiady mające wywołać kontrowersje a co za tym idzie - wyświetlenia. W to, że onlyfansiary zarabiają miliony też pewnie wierzysz
  • Odpowiedz
@sakiro12: Znam historie że chłop z Francji właśnie przyjechał na wakacje do Polski odwiedzić rodzinę. Przez to że ma francuskie imię na Tinderze miał masę par i jak się później przyznał w 2 tygodnie zaliczył 5 p0lek chociaż wcale tego nie chciał jakoś bardzo xD Same mu proponowały xD Przystojny też jakiś nie jest ale widać obce pochodzenie wystarczy xD
  • Odpowiedz
@sakiro12: truestory: pracowałem kiedyś w hotelu w Krakowie na nocne zmiany. Mieliśmy dwóch gości z francji, takich śniadych ziomeczków około 25 lat, którzy wynajmowali razem pokój (oddzielne łóżka). Pewnej nocy wrócili z imprezy z jakąś polką, orali ją całą noc, a jak rano wychodziła, to ziomek z dziennej zmiany skasował ją 80 zł za nocleg xDdDd czyli jeszcze zapłaciła za możliwość zostania wyruchaną na dwa baty
  • Odpowiedz
@sakiro12: jakie to sczeszcie że jestem polakiem a nie polka i moje podboje są uznawane za bycie fajnym kolesiem i maczo!

@panczii upewnię się jak dziewczyny z innych krajów były pode mną to one były tymi materacami, czy po prostu świetnie się bawiliśmy?

@macvir to w Twoim męskim gronie nie było zasady kto wybrzydza ten nie rucha? u nas wygląd nie był najważniejszym kryterium.
  • Odpowiedz
@sakiro12: p0lskie k0biety to ściek, odc. 2137. Każdy Polak powinien zrobić wszystko, żeby wyemigrować do USA (jak ma dobrzy zawód), do Tajlandii, albo k---a gdziekolwiek, mężczyzna w Polsce to bydło, podludź I niewolnik na usługach p0lek
  • Odpowiedz