Aktywne Wpisy
Besalama +59

Nadia_ +258
Cześć Wrocław
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
źródło: 9abace31-7cdb-4dda-a47b-18c09b059961
Pobierz

https://bezprawnik.pl/epidemia-grypy-obostrzenia/
Ale spokojnie, zaraz wypuści się na główną ze 2 lub 3 fejkowe artykuliki, jak to ludzie "wyłudzają" zwolnienia lekarskie, c'nie panie białek?
#pracbaza
premia frekwencyjna mówi to panu coś panie wykopek? dla wielu te kilka stów jest super ważne i nie mają wyjścia innego niż iść chorym do kołchozu
@SolarisYob: świnie to Ty szanuj ( ͡º ͜ʖ͡º)
a zasmarkańców możesz nazwać debilami, półgłówkami, idiotami, dzbanami, kretynami, itd., jest bardzo dużo określeń na niemądrych ludzi.
Podziękuje…jak będę zdychał to wtedy zrobie wolne sobie
Komentarz usunięty przez moderatora
aż się przypominają dawne czasy