Aktywne Wpisy

KokiX +164
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz
jmuhha +17
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz

Od niedawnej zmiany operatora z Plus na Virgin w wysyłanych SMSach nie mam polskich znaków. Żadnych ustawień nie zmieniałem, tylko nowa karta SIM, no i nowe ustawienia bramki internet i MMS.
Wymieniam się mailami z obsługą klienta ale usilnie twierdzą, że to wina ustawień telefonu.
A więc pytam tu, bo już sam nie wiem co miałbym niby w telefonie zmienić skoro znaki specjalne przestały działać tylko po wymianie SIM. W ustawieniach wiadomości (aplikacja Wiadomości od Google) mam wyłączone używanie (tylko) znaków prostych - zresztą czy suwak jest na ON czy OFF i tak są tylko znaki proste. Ja tam się nie znam ale wbrew temu co mówi obsługa klienta to myślę, że to kwestia ustawień MMS czy innych kwestii operatora a nie urządzenia.
#virginmobile #googlepixel #helpdesk #android
źródło: temp_file233055937431757427
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Na marginesie, nie tłumaczy to niepożądanej zmiany