@badreligion66 w takim tempie Miller w 2027 r. będzie jedynką na listach Konfederacji do Sejmu, a kuce będą klaskać uszami i głosować na starego komucha.
@badreligion66: bardzo mi się podoba, jak naszym suwerennym patriotom, walczącym z komunizmem, sorosem i diabłem, ostatnio nie przeszkadza rozsyłanie "mądrości" starego komucha. Czyli ostatni etap stania się małym-pisem już widzimy. Komuchy są złe, chyba że akurat grają naszą piosenkę, wtedy bijemy brawo ( ͡°͜ʖ͡°)
@czemuztak skoro podoba im się Putin - były oficer KGB, do 1991 r. członek KPZR, Łukaszenka również do 1991 r. członek KPZR, budujący swoją pozycję na nostalgii za ZSRR, czy Fico do 1989 r. członek Komunistycznej Partii Czechosłowacji, również budujący poparcie na nostalgii starszych Słowaków za komunistyczną Czechosłowacją, to co my tu mówimy o Millerze?
Już Ci to kiedyś pisałem, ale powtórzę. Wiem, że to totalnie nie w stylu portalu wykop pe el, ale... walcz z tezami, nie z ludźmi. To, że Miller to stara, sprzedajna, komunistyczna ladacznica, nie oznacza, że czasem nie może mieć w czymś racji.
@galicjanin: @badreligion66 @czemuztak @wezsepigulke @eduardo-garcia Akurat jeżeli chodzi o socjalizm czy cenzurę to Miller jest ekspertem, pozostałe stare komuchy również. Oni to wprowadzili w praktyce i przekonali się że nie działa, że to wszystko szkodzi. A "nowa lewica" jak pani Biejat jest dalej odklejona i dalej by tego chciała. Przecież to są tłuki umysłowe, Biejat nawet nie wie z kim sąsiaduje Polska.
@wezsepigulke mimo że zakończył to to jak orze pewnego buhaja który kręcił z Żukowską, ogólnie wyśmiewa lewice bo obecna lewica ma z lewica tyle wspólnego co milicja obywatelska z platformą obywatelską - to jest ten sam stopień pokrewieństwa. Jak Miller zostawał premierem to miałem 7 albo 8 lat, a że polityka się interesuje od maleńkości to byłem na bieżąco. I pamiętam te przekazy że lewica obniża podatki. A dzisiaj? Skrobanka na
@galicjanin: Miller już w takim wieku, że pewnie wpadł w bańkę sugerowanych na fejsbuku i zaczął czerpać z całą powagą wiedzę i wartości z legitnych kont
@czemuztak: Ale to u nich nic nowego akurat Ile razy nawet na wypoku na głównej ładowała wypowiedź jakiegoś celebryty, sportowca itd tylko dlatego, że powiedział coś co jest przeciętny prawak chciał usłyszeć
@galicjanin: trudno się dziwić, odkąd odszedł z polityki to gada jak czlowiek, no i jedzie po czarzastym jak po burej suce. Komu może się to nie podobać?
źródło: temp_file4027520988828012190
Pobierzźródło: temp_file5060590798708634137
PobierzJuż Ci to kiedyś pisałem, ale powtórzę. Wiem, że to totalnie nie w stylu portalu wykop pe el, ale... walcz z tezami, nie z ludźmi. To, że Miller to stara, sprzedajna, komunistyczna ladacznica, nie oznacza, że czasem nie może mieć w czymś racji.
@badreligion66:
A "nowa lewica" jak pani Biejat jest dalej odklejona i dalej by tego chciała. Przecież to są tłuki umysłowe, Biejat nawet nie wie z kim sąsiaduje Polska.
@czemuztak: z Millera taki "komuch" jak z Chińczyka "socjalista"
Ile razy nawet na wypoku na głównej ładowała wypowiedź jakiegoś celebryty, sportowca itd tylko dlatego, że powiedział coś co jest przeciętny prawak chciał usłyszeć