Dodam.ze byłem zdziwiony że na innych kierunkach zaliczenie za obecność czy za prezentacje Ew na 2 termin dawali to samo albo zaliczenie od 30proc gdzie u nas na 2 sem była połowa mniej a do obrony doszlo 13 os z czego 8 się obronilo z czego 5 os powyżej 3 xD
@elofrytki: W sumie lubiłem technologię i grzebać w różnych rzeczach od zawsze, chciałem budować samochody albo samoloty jak byłem mały, pozniej prosciej bylo budować rzeczy na komputerze i tak już zostało xD
@elofrytki: Okazało się, że na godną pracę w inżynierii, co pokrywałoby się z moim wykształceniem, nie ma co liczyć więc zacząłem dokształcać się samodzielnie w kierunku programowania i bardzo zajawiłem się wczesnym AI. W czasie Covida robiłem mnóstwo hobbistycznych projektów typu "hehe, AI pisze teksty piosenek jakby miało udar" i brnąłem dalej aż się okazało, że trafiłem w dobre miejsce w dobrym czasie i z właściwymi umiejętnościami których nawet nie
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Ew na 2 termin dawali to samo albo zaliczenie od 30proc gdzie u nas na 2 sem była połowa mniej a do obrony doszlo 13 os z czego 8 się obronilo z czego 5 os powyżej 3 xD
@elofrytki: ja się nie znalazłem eh. Ale fajnie pewno umieć tak lepiej pisać kod
Za rok 2 nie będzie żadnego IT tylko AI
Potem płacz
W sumie lubiłem technologię i grzebać w różnych rzeczach od zawsze, chciałem budować samochody albo samoloty jak byłem mały, pozniej prosciej bylo budować rzeczy na komputerze i tak już zostało xD
Pisanie na pc
Naprawa kompa
To była moja nie pisana rola
Może dlatego?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Sam myślę o it, mimo, że pracuje w inzynierii.