Aktywne Wpisy

phaxi +134
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +506
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

Jeżeli wolny rynek powoduje, że USA przegrywa, wtedy wolny rynek jest be i należy stosować cła. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#usa #trump #ekonomia #gielda
źródło: a69051e4-68fd-46c8-aab4-24bad2bdcd84
PobierzChodzi o to że muszą grać w tą grę globalizacja wszystkie kraje. Chiny podeszły nacjonalistycznie, produkują i wysyłają w świat. Dla Chin dobra zagrywką ale czy dlugiterminowo także?
@enten: W sumie oprócz USA wcześniej robiła to samo Wielka Brytania w stosunku do Niemiec co powoli i konsekwentnie prowadziło do
@dobrodziejstwo_inwentarza: Jaka służalczość wobec USA XDD
@dobrodziejstwo_inwentarza: no to sobie poczekają na to godne życie.
@dobrodziejstwo_inwentarza: jak wzrost cen spowodowany nałożeniem ceł ma im to zapewnić?
Kapital wraz z fabrykami s--------l tam gdzie niema owocowych czwartkow, kodeksu pracy, minimalnej i zwiazkow zaowodowych. Jako efekt uboczny stworzyl z Chin potege ktora jest wyzwaniem nawet dla USA xD. brak regulacji = dobrobyt. Jedyne co nam zostalo to wlasnie cla.
Kazdy twardoglowy prawak z youtube ktory 10-15 lat temu mowil
@dobrodziejstwo_inwentarza: No i żyją godnie właśnie dzięki obecnemu ładowi czego debil Donald nie ogarnia. Negatywny bilans handlowy oznacza tyle, że cały świat lokuje w USA swoje oszczędności a Amerykanie za nie importują towary i usługi z których mogą korzystać. Rezygnacja z obecnej sytuacji oznacza tyle, że Amerykanie mają zmniejszyć swoją konsumpcję.
za kopanie dołków pod systemem dolarowym są sankcje, interwencje militarne itd patrz iran, wenezuela etc