Aktywne Wpisy

vieniasn +20
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

Właśnie sobie obejrzałem wywyiad Orłosia i jego żony z Jackiem Masłowskim (psychoterapeuta) no i padło tam takie zdanie od niego:
"Nie będzie trwałego związku jeśli nie bedzie w nim przyjaźni"
I jak się ma to do słów guru redpilla, pana #romanwarszawski: "Kobiety mają albo kochanków, albo koleżanki" ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
@miloszy: Ja wiem, że żyjemy w czasach aplikacji randkowych pokroju tindera gdzie ludzie wystawiają się jak oferty na otomoto co niektórym bardzo mocno zaburza perspektywę, ale generalnie tak działają normalne relacje. Jak jesteś mężczyzną i poznajesz kobietą to najpierw jesteście znajomymi później przyjaciółmi i to wszystko się rozpędza jak taka kula śnieżna jeśli chodzi o relacje.
@miloszy: Srak, Romuś oraz redpillowi guru inni po prostu szkodzą mężczyznom pod otoczką pomagania naszej płci są toksyczni i czasami się zastanawiam czy to co mówią faktycznie nie ma na celu tego żeby utrzymać jak największą ilość mężczyzn bez kobiet.
@miloszy: Kim jest ten "guru redpilla", żeby brać jego słowa jako wyznacznik czegokolwiek? Według mnie przyjaźń to podstawa związku, ludzie muszą się też tak zwyczajnie po ludzku lubić, umieć gadać o wszystkim i nadawać na tych samych falach, żeby coś z tego wyszło, serio nie wyobrażam sobie, jak związek może bez
@miloszy:
Redpill to rak stworzony po to by niepewnym siebie facetom wmówić, że są jeszcze gorsi niż myślą, ale jest jeden sposób, by stać się pożądanym przez kobiety, za jedyne 9,99 miesięcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)