Wpis z mikrobloga

To, że Mirek wyzwał tych podludzi od p--d świadczy tylko jak spory jest to problem

@Marek_Tempe: raczej świadczy to o kulturze osobistej autora, nie dorabiaj sobie ideologii do wyzywania innych. Jak Ciebie tak nazwę to też będziesz tego bronił? xD
  • Odpowiedz
  • 1
@LukaszN: Daj spokój, mnie wyzywano tu nie raz ale ja nie zgłaszam mam to w dupie bo każdy ma prawo do własnej oceny a Ty byś mnie tak nie wyzwał boś człowiek kulturalny:)
  • Odpowiedz
mnie wyzywano tu nie raz ale ja nie zgłaszam mam to w dupie bo każdy ma prawo do własnej oceny

@Marek_Tempe: no widzisz, a ktoś inny pewnie zgłosił i moderator wykonał swoją pracę, z tego są pewnie rozliczani ¯_(ツ)_/¯

Ty byś mnie tak nie wyzwał boś człowiek kulturalny:)

@Marek_Tempe: teraz tak, i polecam to też innym, dzięki temu nie mam problemu z usuniętymi postami ( ͡
  • Odpowiedz
  • 1
@Marek_Tempe no ale to może daj linka żebyśmy mogli się zaznajomić z treścią czy faktycznie była taka wulgarna czy nie. Ja myślę, że patologii na wykopie i tak jest wystarczająco, więc patusów, którzy nie potrafią napisać dwóch zdań bez wulgaryzmów bardzo dobrze że usuwają / banują.

Można krytykować, negować, być zbulwersowanym, ale nie trzeba tego robić prostackim, chamskim językiem. Jak ktoś jest głupi, to można napisać że jest głupi, jak ktoś
  • Odpowiedz
Mirek wyzwał tych

@Marek_Tempe: Moderatorzy działają według ustalonych zasad, których celem jest utrzymanie kulturalnego i konstruktywnego dialogu na Wykopie. Usuwanie wpisów, które naruszają regulamin, nie ma na celu bagatelizowania poważnych problemów społecznych czy ekonomicznych – służy zapewnieniu, że dyskusje pozostaną merytoryczne i wolne od agresji. Zachęcamy do konstruktywnej wymiany poglądów, jednocześnie prosząc o unikanie obraźliwego języka.

Dziękujemy za zrozumienie ☺️
  • Odpowiedz