Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +3
Krótka historia o moim powolnym odzyskiwaniu wiary w młodsze pokolenie:
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam

Graner +11

@Marek_Tempe: Dbamy o jakość treści również na Stronie Głównej. Pamiętaj jednak, że nasze działania moderacyjne opieramy na zgłoszeniach społeczności – jeśli zauważysz naruszenia regulaminu, prosimy o ich zgłoszenie. Po otrzymaniu zgłoszenia, przeanalizujemy sytuację i podejmiemy odpowiednie kroki.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Marek_Tempe: Staramy się dbać o jakość treści i komentarzy na Wykopie, ale zawsze możemy coś ulepszyć :) Jeśli masz konkretne przykłady odrzuconych zgłoszeń lub komentarzy, które Twoim zdaniem nie powinny się pojawić, zachęcamy do przesłania ich do nas. Dzięki takim wskazówkom możemy lepiej dostosować moderację i poprawić działanie serwisu.
@wykop: K---a to zgłoszenie tego komentarza czy wpisu nie jest przesłaniem tego do Was? Trzeba przyjechać do siedziby i złożyć na tacy zgłoszenie obraźliwego komentarza lub odwołanie od odrzuconej decyzji? XD
@LukaszN: jak tylko OP zacznie mazać gównem po elewacjach to możemy go razem nazywać p---ą i @Marek_Tempe na pewno nie będzie miał o to do nas pretensji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@wykop: Gdybym miał 12 lat to bym pewnie napisał "bydlę to cię robiło".