Aktywne Wpisy

okoboji +62
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

moll +104
Nie nadążam za cenami używanych książek... Cykl Expanse Coreya, 9-10 tomów, w zależności ile ktoś uzbierał to od 500 zł wzwyż, plus opłata dla olx, plus koszty wysyłki. Tymczasem komplet wszystkich 10 nowych, z księgarni, z darmową wysyłką, wychodzi poniżej 350zł xD
#ksiazki #takasytuacja
#ksiazki #takasytuacja

![[ang] Samsung nagrodził nabywców smart-lodówek reklamami](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c7d7a92f682bae53a60a6ce92aad87ed8e8042bd5036dc6ff9211bb2901e03a0,q80.jpg)

źródło: 1000010223
Pobierz@KOLEGAMAMY:
Ta zmiana przepisów i te auta im się po prostu należały
@cwlmod: a ja widzę, bo nie ma najmniejszego usprawiedliwienia na ten wydatek. Komfortowa limuzyna jest tak samo za 300k, 750k to już bachanalia. To nie Gazprom, tylko PGE. Jak chce do Dubaju to kierunek zna.
cena 2025(nie ma jeszcze nowej generacji więc to lift) od 483k a premiera w październiku 2017 od 409k - https://www.audi.pl/pl/swiat-audi/aktualnosci/2017/10/layer/poczatek-sprzedazy-nowego-audi-a8/
Ciężko takie archiwalne dane znaleźć. Zdrożała podstawa o 74k w ponad 7 lat, 10 rocznie. Do tego trzeba dodać że przez ten czas unia powymyślala nowe systemy obowiązkowe i inne cuda, to premium procentowo zdrożało raptem o kilkanaście procent w ponad 7 lat, klasa
Niemcy to wiadomo, też inaczej i wspierają swoje niemieckie marki a nie farbowane niemieckie jak skoda. Tam jest pełno BMW i mercedesow na każdym
Jeśli policzyć cenę za metr z oświadczeń majątkowych posłów to jak najbardziej.
@cwlmod: nie, mnie akurat nawet stać, tylko różnicą jest taka że ja kupuję za swoje. Jak jesteś takim gigacuckiem ze lubisz jak obcy daddy kupuje limuzyny za twoje, to już twoje parafilie, ale nie powinny się przekładać na budżet ssp.
Wreszcie nie jeźdźi jak plebs w skodzie superb xD
@StdPtr: oczywiście :) jak zaliczysz jako pokój komórkę lokatorską
@cwlmod: masz całkowitą rację - nie poradzisz, bo nie potrafisz sformułować jednego poprawnego argumentu. Kto jest w takim układzie ciemny - mogę podpowiedzieć, ale może uda ci się to zrozumieć.