Aktywne Wpisy

Maudee +96
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Wy też tak macie? Nie mogę przestać myśleć od poczatku jak uslyszalam o tym makabrycznym zagryzieniu, wręcz objedzeniu z mięsa na kończynach tego pana 46 letniego nieszczęśnika męczennika, nie bójmy się użyć tego słowa.🤞(╯︵╰,)
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Kiedys sie bralo 150zl za godzinke i krecilo sie nosem bo inni mieli 170 a nawet slyszalo sie ze niektore kocury z hedge fundow amerykanskich dsostawali po 200.
A teraz wlasna stawka okazuje sie najwyzsza na rynku. Fajnie w tym IT ze jak tylko jest okazja to cie firma wydyma. Widze po kontraktorniach tez ze zwolnili droga ekipe i nazatrudniali samych juniorow i glownie kobiety.
Key account managerowie to mlode byczki ktore maja po 29 lat xD a wczesniejszy mial 45, mial auto firmowe i ostra pape, teraz zwolnili ich i zatrudnili mlodziakow za grosze juz bez auta.
Troche to smutne ze u mnie w firmie podwyzki po 1 zl na godzine gdzie kiedys standardem bylo 5zl nawet dla najgorszych zakal.
Idzie ten kryzys ogromnymi krokami i nie mowie tu o wawce ani krakowie. Info z polski powiatowej to ze zamykanych jest BARDZO duzo firm.
@Fury_Warrior: przecież to najgorsze miejsce do pracy. Trzeba już mieć nóż na gardle, żeby pracować u poganiaczy niewolników.
gosc tez poleca upwork xDDDD to jest dla hindusow i wordpressow.
Nawet z pośrednikiem można mieć bardzo dobrą kasę, wyższą niż pisałem w moim pierwszym komentarzu.
@Fury_Warrior: nie, wiem, nigdy nie szukałem, sami się odzywali.