Wpis z mikrobloga

Z takich historii to cisnąłem klocka na zielonej szkole tak mocno, że zaklinował mi się odbyt. Wziąłem i dopchałem go ręką przez papier toaletowy xd Od tamtej pory ani razu mi nie wypadł, ale sram krótko i ćwiczę zwieracz. Czasem budzę się w nocy i myślę, co by było, gdybym wtedy tak został z odbytem na wierzchu xD Dodam, że nie jestem homo - po prostu zawsze mocno parłem podczas srania. Złe nawyki i takie efekty. Jezu, jak się cieszyłem, kiedy ten fałd odbytu schował się w moim tyłku xd nawet po zdanym egzaminie gimnazjalnym tak się nie cieszyłem. Sorry, że tak nieskładnie, ale trzęsą mi się ręce gdy to wspominam #zielonaszkola #odbyt #defekacja #sranie #historia #dziecinstwo
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czerwony_jak_WIG20: nie tobie jednemu wypadł. Ludzie tylko o tym nie mówią.
U kobiet to się zdarza chyba najczęściej chociażby przy porodzie.

Ja kiedyś miałem takie zatwardzenie przez tydzień, że postanowiłem pojechać do szpitala żeby mi to wyciągnęli jakoś. Przez trzy dni miałem silne bolesne parcia i ciągle siedziałem na kiblu. Kupa była zbyt wielka żeby się przecisnąć a żadne czopki czy herbatki nie pomagały.
Przed szpitalem poszedłem się umyć pod
  • Odpowiedz
dzięki za słowa otuchy. Wiem, że ludzie ukrywają takie rzeczy i ma Instagramie pokazuje się tylko najpiękniejsze momenty, a mało kto mówi o prawdziwym życiu

@Czerwony_jak_WIG20: w takich momentach, jako ateista, prosisz Boga o pomoc w zamian za poprawę zachowania

Nawet w realu jak się dłużej pogada z ludźmi to zaczynają opowiadać o swoich przygodach
  • Odpowiedz