Aktywne Wpisy

hotshops_pl +345
Hej #wykop rozdajemy #lego
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
źródło: Lego rozdajo
Pobierz
paczelok +124

Szukam jakiegoś eksperta bo mam pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój biologiczny Ojciec nie płaci mi alimentów blisko 19 lat. Dostałem na piśmie, że jest mi winien około 70,000zł ale niestety mimo takiego czasu nie są w stanie nic zrobić z ściągnięciem tych pieniędzy.
No i moje pytanie brzmi czy ja mogę jakoś pomóc w tym procesie? Co robić by w końcu się ruszyli bo to nieśmieszny żart 19 lat nie mogą znaleźć chłopa który normalnie ma Facebooka i tam jest dostępny i mieszka w Polsce z tego co wiem XD Mam jego PESEL więc kurde mogą chyba sprawdzić jak zarabia i gdzie.
Inne pytanie czy jest możliwość sprzedania takiego długu za powiedzmy 20% jakimś podmiotom? Czy to już fantazja czysta?
Z góry bardzo dziękuję (。◕‿‿◕。)
Domyślam się że dostałeś pismo od komornika czyli nie musisz już tam iść.
Jeżeli wiesz gdzie jest to wzywaj bagiety s jak wiesz gdzie robi na czarno to też tam wezwij.
To tyle i aż
Eh czyli jak myślałem, fortuny się nie dorobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No nic, łączny się w bólu starych pijanych.
No wyznaczone miał 300zł przez wiele lat i od jakiegoś momentu zwiększone do 500zł. Plus pismo o 70,000zl dostałem parę lat temu i od tego momentu pewnie doszło myślę kolejne 20,000zł
@KjatanSveisson: nie, roszczenie alimentacyjne nie podlega cesji
analiza akt u komornika i szukanie majątku, ewentualnie zaangażowanie jakiegoś biura detektywistycznego które ten majątek może ustalić.