Aktywne Wpisy

Krupier +267
W Szczecinie zamontowano na drodze rowerowej coś w rodzaju progów zwalniających. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zamontowano je w miejscu, w którym rowerzyści mają pierwszeństwo. XD
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
źródło: 2025-11-15_176323686310
Pobierz
yam_yeti +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wyjaśnij mi jaka jest zależność między rodzajem działalności gospodarczej a kłamaniem w oświadczeniach i niespójnymi ruchami? Liczę na to, że wymyślisz coś ciekawego niż teksty o Januszu czy zgadywanie o to
Ciekawy jestem jakbyś zareagował jakbym ci faktury pokazał.
Napisali oświadczenie, poszli do prawnika i okazało się, że tylko debile wydają wyroki na podstawie gadania Wardęgi. Normalne sądy mają jego gadanie głęboko w dupie więc nikt bombla nie pozbawi z tego tytułu udziałów. Jak dalej nie kumasz, że sądy nie działają na podstawie p---------a w internecie to
Komentarz usunięty przez moderatora
Rozmowa nie ma z tobą najmniejszego sensu, bo nie tylko nie rozumiesz słów, które są do ciebie kierowane, to jeszcze przypisujesz komuś słowa, które nie padły.
Spójrz od czego w ogóle zacząłeś. Wpadłeś tu jak rozwydrzony bachor, żeby się
@christian-huygens: jak ty nie rozumiesz co sam piszesz to już nie moja wina. W rodzinie pewnie mocna tradycja FAS xd
No i znowu piszesz prostackie i gówniarskie teksty, które nic nie mają wspólnego z rzeczywistością. Przecież to tylko tobie wystawia świadectwo. Gdybym sam się zniżył do tego poziomu i coś takiego napisał, to od razu byś wysłał zgłoszenie do moderacji.
Weź