Wpis z mikrobloga

@WhiskeyIHaze: Czy jak zawsze piszesz o tej umowie u janusza, to pamiętasz, że wielokrotnie się już powtarzałeś i to najczęściej w momencie, w którym nie miałeś nic do powiedzenia? To by było tyle jeśli chodzi o problemy w życiu.

Wyjaśnij mi jaka jest zależność między rodzajem działalności gospodarczej a kłamaniem w oświadczeniach i niespójnymi ruchami? Liczę na to, że wymyślisz coś ciekawego niż teksty o Januszu czy zgadywanie o to
  • Odpowiedz
@christian-huygens te twoje głupoty można podsumować jednym. Ciebie szef może w-----ć dyscyplinarnie z dnia na dzień. Ty szefa nie możesz w żadnym wypadku. Tam jest podobnie, tłumaczyć ci nie ma sensu bo i tak nie skumasz. Etatowycy jak ty są zbyt mało kumaci.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Problem jest w tym, że ty nawet tych głupot nie potrafisz wskazać tylko od razu przechodzisz znowu do jakichś porównań, które mają uderzać w mój byt, status majątkowy, cokolwiek. Przecież ty nawet nie masz prawa wiedzieć czy jestem etatowcem. :D Do tego są to efekty wyłącznie twojej złośliwości i ograniczeń, co do których nawet ty nie masz pewności. Gratuluję sztuki prowadzenia dyskusji.

Ciekawy jestem jakbyś zareagował jakbym ci faktury pokazał.
  • Odpowiedz
@christian-huygens to jest po prostu łatwy do zrozumienia przykład. jak dalej tego nie kumasz to jesteś raczej na rencie z tytułu niepełnosprawności intelektualnej.
Napisali oświadczenie, poszli do prawnika i okazało się, że tylko debile wydają wyroki na podstawie gadania Wardęgi. Normalne sądy mają jego gadanie głęboko w dupie więc nikt bombla nie pozbawi z tego tytułu udziałów. Jak dalej nie kumasz, że sądy nie działają na podstawie p---------a w internecie to
  • Odpowiedz
@christian-huygens rozmowa jest o tym o czym piszesz. Piszesz o rozparze w mediach mówiącym o pozbawieniu go udziałów więc dyskusja tego się dotyczy. To co masz w głowie to inna sprawa xd naucz się pisemnie formułować myśli to będzie łatwiej xd
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: No i znowu... Ja o jednym, ty o drugim. I ty śmiałeś tu wspominać coś o rozumieniu... Przecież ja nie napisałem, że udziały można umorzyć bez włączania w to sądu.

Rozmowa nie ma z tobą najmniejszego sensu, bo nie tylko nie rozumiesz słów, które są do ciebie kierowane, to jeszcze przypisujesz komuś słowa, które nie padły.

Spójrz od czego w ogóle zacząłeś. Wpadłeś tu jak rozwydrzony bachor, żeby się
  • Odpowiedz
I znowu to samo. Dałeś popis indolencji, ignorancji i kompletnego braku logiki, ale to ktoś inny jest winien. xDDD

W rodzinie pewnie mocna tradycja FAS xd

No i znowu piszesz prostackie i gówniarskie teksty, które nic nie mają wspólnego z rzeczywistością. Przecież to tylko tobie wystawia świadectwo. Gdybym sam się zniżył do tego poziomu i coś takiego napisał, to od razu byś wysłał zgłoszenie do moderacji.

Weź
  • Odpowiedz