Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fejka a takie gadanie z tym bojkotem. Kilku fanatyków pisu napisało coś na X, ale większość ludzi rzuci się na promocję karkówki, albo piwa jak będzie w weekend. Jednak polak dla kilku złotych promocji własną matkę sprzeda.

Przypominam panią z wywiadu, która popiera zakaz handlu w niedzielę, ale poszła bo była promocja na karkoweczke. Taki właśnie obraz pisowców
  • Odpowiedz
@fejka: i tak będą chodzić do lidla jak mają najbliżej. Bojkot potrwa max 2 tygodnie ale wygoda i lepsze ceny na masło wygrają.
  • Odpowiedz
@fejka: zaskoczę cie, syf robia i ci z lewa i z prawa, nie wiem skąd to przekonanie, że tylko stare babcie, mnóstwo młodych osób nie szanuje pracy ludzi w marketach
  • Odpowiedz
@fejka: To jest urojona rzeczywistość w której boty same sobie robią ruch. Przecież większość elektoratu PiSu nie ma pojęcia czym jest Twitter, a to głównie tam toczy się ten bojkot w którym Matecki przekonuje Mateckiego żeby nie chodzić do Lidla a Matecki temu przytakuje.
  • Odpowiedz
@KisielBB Dino jest tylko na małych wsiach, w dużych miastach nie widziałam jeszcze Dino. Wyobraź sobie, że mieszkasz w Wielkim Mieście Wojewódzkim™, a żeby iść na zakupy musisz jechać do jakiejś pipidówy xD

A tak serio to normalnie będą chodzić jak zawsze.
  • Odpowiedz
Brak porozrywanych opakowań ryżu,

@fejka: Takich pootwieranych opakowań ryżu już dawno nie widziałem. Chyba już wszystkie stare baby pozaglądały, że faktycznie jest tam ryż, a nie sztabki złota.
  • Odpowiedz
@fejka ej ja odrywam te szypułki od pomidorów bo jak@wrzucę do siatki to się wbijają w siebie później i często taki pomidor z dziurką od szypułki się szybko psuje
  • Odpowiedz
i tak będą chodzić do lidla jak mają najbliżej

@mozgen: co ty gadasz człowieku, stare baby nie chodzą tam gdzie mają najbliżej tylko tam gdzie jest jakakolwiek PROMOCJA, wystarczy że lidl zrobi jakąkolwiek promocje na masło albo cukier i dziady będą objeżdżać wszystkie lidle w mieście
  • Odpowiedz
@GladysDelKarmen: @zaltar Niesamowite że w 21 wieku postawa baby może dziwić kogokolwiek. Coś w jej "logice" jest nie tak?
Gdzieś jeszcze poza sytuacją z tą babą ma miejsce taka ocena?
Jak poseł forsuje 30 km/h na godzinne w mieście to też was tak bardzo dziwi że jednak jeździ 50 zgodnie z przepisami? Jak wprowadza się kolejne 500+ i ludzie przeciwni się zapisują to też jesteście zdziwieni że chcą odzyskać
  • Odpowiedz
@moj_wykopowy_login: popieram, przy zwykłych pomidorach nie bawię się w usuwanie szypułek, ale kiedy biorę więcej malinówek (są bardziej delikatne), to szypułki dziurawią sąsiednie pomidory w siatce i robi się problem, więc doświadczenie każe mi je usunąć.
  • Odpowiedz
@fejka akurat z szypułkami to nie trafiłeś - ja to robię, bo jak wrzucisz kilka pomidorów do reklamówki, to te potrafią przebijać się wzajemnie tymi właśnie szypułkami. Od tego momentu do pleśni, już tylko doba.
  • Odpowiedz