Aktywne Wpisy
MYexodus +143
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Piotrek7231 +72
#ciekawostki #wosp
👉🏻Zanim Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy na dobre wpisała się w kalendarz Jarocina, wszystko zaczęło się… od festiwalu.
WOŚP po raz pierwszy zagrał w Jarocinie w sierpniu 1992 roku, podczas legendarnego Festiwalu Muzyków Rockowych. Kilka miesięcy później, 3 stycznia 1993 roku, odbył się pierwszy ogólnopolski finał WOŚP. Jak pisała wtedy „Gazeta Jarocińska” – „Jarocin przysnął”. Nie było koncertów ani oficjalnej zbiórki.
Ale to były tylko pozory😎
👉🏻Zanim Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy na dobre wpisała się w kalendarz Jarocina, wszystko zaczęło się… od festiwalu.
WOŚP po raz pierwszy zagrał w Jarocinie w sierpniu 1992 roku, podczas legendarnego Festiwalu Muzyków Rockowych. Kilka miesięcy później, 3 stycznia 1993 roku, odbył się pierwszy ogólnopolski finał WOŚP. Jak pisała wtedy „Gazeta Jarocińska” – „Jarocin przysnął”. Nie było koncertów ani oficjalnej zbiórki.
Ale to były tylko pozory😎
źródło: 1000001122
Pobierz

Hej, jestem na wypowiedzeniu i mam 12 dni niewykorzystanego urlopu (8 za poprzedni rok, 2 za styczeń i 2 będą za luty). Mój pracodawca to cwaniak i zastanawiam się, czy w ogóle wypłaci mi niewykorzystany urlop.
Czy urlop jest gdzieś ewidencjonowany? Jak ewentualnie miałbym gdzieś udowodnić, gdybym miał go zgłosić, że mam zaległy urlop?
#prawo #prawopracy #urlop #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32