Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Taka sytuacja i aż sama nie wierzę w taki dziwny obrót wydarzeń. Miałam chłopaka od około roku. Nagle przeprowadził ze mną rozmowę o kontaktach z ex. Zapytał jakie mam zdanie. Powiedziałam, że jeśli jest to neutralny a nie prowokowany kontakt to nie mam problemu. Byle nie przekraczać granic, nie spotykać się 1 na 1 itp
On powiedział, że ma inne zdanie. Że z byłymi nie powinno się kontaktować, raczej unikać. Rozmowa stanęła na tym, że przyjmujemy jego punkt widzenia. Mi było wszystko jedno bo taki kontakt nie jest mi do niczego potrzebny.
Minęło trochę czasu… i wiecie co? Zostawił otwartego fb (wyskoczył do żabki na chwilę) a tam na czacie była jego była. Bezczelnie otworzyłam konwersacje i zobaczyłam, że kontakt mają dość regularny (parę razy w miesiącu) i nawet próbowali umówić się na kawę podczas lunchu w pracy. Szok.
Ale dodając rozmowę ze mną do rozmowy z tą byłą doszłam do wniosku, że to czas na szybką ewakuację. Wyprowadziłam się, nie żałuję w sumie. Problem jest taki, że za dwa tygodnie mamy wylot na dwutygodniowe wakacje. To była wycieczka kupiona przez niego. Chłop do mnie jeszcze bezczelnie wypisuje żeby z nim jechać xDD
#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ludzie a tych czasach są niepoważni, najlepiej się skupić na sobie i mieć fajne życie bez drugiej osoby która czasem się może niestety okazać największym wrogiem, zauważyłam że w sumie nie ważne czy patus czy wykształcony, każdy praktycznie może kłamać i coś zatajac , trochę mnie śmieszy jak faceci się żalą na samotność a później robią wszystko żeby stracić do nich resztki zaufania
  • Odpowiedz