@twojastara_glosuje_na_korwina: To prawda Natgas piękny instrument, mi raz wywiozło całkowicie depo tyle że moje depo to było 20 procent miesięcznej pensji więc tylna część ciała poszczypala i przeszło. Na Natgas gram nadal tylko podejście już zupełnie inne.
@Tondi_88: tak tak, ruletka. Są sposoby żeby dosłownie mieć 99,99% na zysk. Nie jakiś gigantyczny, ale wszystkie historyczne statystyki mówią że da się to zrobić jeżeli będziesz po prostu regularnie dokupował wartościowe indeksy przez dłuższy czas. Nawet w perspektywie 10 lat szansa straty kapitału jest porównywalna do szansy na to, że dzisiaj zabije cię jakiś pijany kierowca. Przy 30 latach prawdopodobnie nawet 3 wojna światowa to za mało żebyś stracił.
@Kyuz6: ja znam takiego jednego, który p-------ł kasę na dźwigniach, był tak zdesperowany, że napadł z bronią czarnoprochową swojego znajomego, niestety okazało się, że dom nie jest pusty, steroryzował żonę owego znajomego przez co wpadł. Teraz siedzi wyrok chyba 15 lat więzienia.
@Kyuz6: 1) czym chce zapłacić za tego psychologa jak ma długi? xd 2) skoro ma mieszkanie to przecież pewnie jest warte więcej niż to 700k, może sprzedać i pospłacać długi
@ZnajomyTwojejZony: to powinien napisać z przestrzega przed tym cfd, a nie cała giełda. Bo inwestując, a nie grając mądrze nastawiając się na długi termin to ciężko stracić
@Hfishman1 jeśli chłop nie rozróżnia tych skrajnie różnych form inwestowania (jeśli cfdki można do inwestycji zaliczyć) to nie dziwię się że wszystko w--------ł
#gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-29 o 10.48.54
PobierzTo prawda Natgas piękny instrument, mi raz wywiozło całkowicie depo tyle że moje depo to było 20 procent miesięcznej pensji więc tylna część ciała poszczypala i przeszło.
Na Natgas gram nadal tylko podejście już zupełnie inne.
1) czym chce zapłacić za tego psychologa jak ma długi? xd
2) skoro ma mieszkanie to przecież pewnie jest warte więcej niż to 700k, może sprzedać i pospłacać długi
@gosolution: tak, CFD i indeksy usa. Widziałem w odpowiedziach xD
Komentarz usunięty przez autora