Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 629
@o__0 ministra przyznała, że przejęzyczenie i przeprosiła, Musk nie zaprzeczył, tylko się zaśmiał i pojechał na spotkanie Afd.
  • Odpowiedz
ministra przyznała, że przejęzyczenie i przeprosiła

@mk321: A nie, to w porządku. To wcale nie jest tak, że powiedziała to na rocznicy i kłamliwa narracja o obozach zbodowanych przez polskich faszystów poniosła się w świat. Nie ma problemu ;) Luzik, wcale nie dała pożywki żymianom i szwabom.

Musk nie zaorzeczył, tylko się zaśmiał i pojechał na spotkanie Afd.

@mk321: Od kiedy hajluje się z boku, a nie prostopadle
  • Odpowiedz
@o__0 Popatrz w drugą stronę, jest dokładnie tak samo.
Ale żeby było po równo to pani ministra musi wystąpić na konwencji AfD i wywołać ogromny aplauz jak to zrobił Musl
  • Odpowiedz
@o__0: Jest dokładnie odwrotnie niż na tym obrazku, idioci wściekają się i bronią Muska, że to nie było hailowanie, a wyborcy Nowackiej skrytykowali jej wypowiedź i przeprosiła następnego dnia.
  • Odpowiedz
gdzieś mam Nowacką i powinna przeprosić, ale jak to nie jest hailowanie to hitler był trumpistą

@JebawczanRysionu: Ciekawe że zawsze te wasze "dowody" są bez dźwięku. :))) A dlaczego?
Bo Musk mówi "My heart goes out to you", wcześniej dziękuje zgromadzonym. Co to może znaczyć jak ktoś dotyka serca i wyciąga rękę, raz do ludzi przed nim, raz do ludzi za nim? xDDD
Cogito-sum - >gdzieś mam Nowacką i powinna przeprosić, ale jak to nie jest hailowanie...
  • Odpowiedz
@mk321:

przecież przeprosiła

xD moje dziecko rozumie, że jeśli konsekwencje są poważne to samo słowo „przepraszam” nie wystarczy. Ile ty masz lat? Cztery?
  • Odpowiedz
co to zmienia?

@JebawczanRysionu: To że wypowiedź idealnie współgra z gestem i przeczy temu co tu próbujesz pierd...
Jak tego nie rozumiesz to udajesz kretyna... albo nie udajesz. ¯\(ツ)/¯

Jaki macie cel w bronieniu typa który
  • Odpowiedz