Aktywne Wpisy

Omniscient +18
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
wykopklau +34
Nowy obraz w nowym stylu :)
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
źródło: IMG_3867
Pobierz

źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@JebawczanRysionu: najlepsze jest to ze od razu przeprosila i to nie tak jak zwolennicy jedynej slusznej partii ("jesli kogos urazilem to przeprawszam" czcionka 7pt o 3:00 rano i po ukryciu swojego profilu w wyszukiwarce).
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@JebawczanRysionu: to jest gest hajlowania, tylko "hajlowanie" to chyba trochę więcej niż odpowiedni ruch ręką, to wyrażenie konkretnej intencji. Tysiąckrotnie ważniejsze jest zdaje się jaką intencję Musk chciał wyrazić, a nie w jakiej płaszczyźnie wędrowała jego ręka.
Niewyobrażalne, że ludziom jest tak ciężko zrozumieć fundamentalną różnicę między najprymitywniejszym postrzeganiem symboliki a wyrażaną intencją za nią idącą. No chyba, że ktoś poważnie
Jest jakis większy sens w bulwersowaniu się na "hajlującego" miliardera z usa niż na przedstawicielkę naszego rządu gadającą o nazistach z własnego kraju?
Jakiś sens w bronieniu przed dymisją skompromitowanej baby która wysrała się na ostatnie x lat polskiej walki z fałszem historycznym? Przypominam że Obame prawie spalono na stosie za
Cemu teraz liczy się jakie ktoś ma poglądy a w poprzednim wypadku już się nie liczyło jakie ktoś ma poglądy, jaka jest różnica w tych
@JackobC: cokolwiek nie napiszesz to ona się przejęzyczyła i