Aktywne Wpisy

uzaleznilam sie jak n------n od diazepamu, najpierw bralam zgodnie z zaleceniami lekarza a potem zarzucałam sobie dla relaksu, kiedy mi sie zachce, zeby było fajniej. Nie moglam potem sie ogarnac i bez tabletek nie chcialo mi sie zyc, typowe narkomaństwo, powiedzialam o tym psychiatrze ktory pomogl mi z tego wyjść, calkowity zakaz wszystkich benzo itp. ale szło to w c--j ciezko i wspomagajaco przepisal mi pregabaline bo to podobno nie uzaleznia. PODOBNO.

Gdzie się podziały grube niskie puszki? Wszystko jest teraz w wąskich wysokich.
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
źródło: obraz
Pobierz

poza tym, zrób sobie refinansowanie kredytu hipotecznego, bo 8% to dużo. ja mam w santanderze 6.7%.
@mirko_anonim: Taki kredyt warto refinansować, dostępne dzisiaj oprocentowania są bliżej 7%. Niższe oprocentowanie to nie tylko mniejsza rata, ale również większy udział kapitału w racie.
Wiem że kontrowersyjna propozycja ale jeśli taki hyundai ioniq 5 był oferowany za 390zl netto miesięcznie (plus chyba ubezpieczenie na rok) to jeździłbyś autem nowym w cenie niższej niż jego utrata wartości. Biorąc taki wynajem wyszedłbyś lepiej niż kupując podobnej jakości
Że co? Tyle mogą kosztować te wynajmu auta na miesiąc???
ten post nie ma nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem.
zresztą, nie wiem po co o tym wciąż mówimy. rata 10% jego zarobku a my dyskutujemy o deprecjacji wartości XD