Aktywne Wpisy

Maudee +77
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Wy też tak macie? Nie mogę przestać myśleć od poczatku jak uslyszalam o tym makabrycznym zagryzieniu, wręcz objedzeniu z mięsa na kończynach tego pana 46 letniego nieszczęśnika męczennika, nie bójmy się użyć tego słowa.🤞(╯︵╰,)
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety
Cały czas porównuje w glowie odtwarzam do swoich jakich przebytych ran, uderzeń, bóli spowodowanych poważniejszymi urazami i nie moge sobie wyobrazić co odczuwal na jakie tortuty byl skazany przez ten czas ten osamotniony dopadniety

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Gdzie szukać pomocy kiedy przyszedł kryzys psychiczny? moi rodzice odeszli gdy byłam młoda. Później moje życie toczyło się dobrze, skończone studia, dobra praca, jakieś drobne sukcesy w moich pasjach (sport, muzyka), ogólnie na pozór raczej udane, dobre życie
natomiast teraz, kilkanaście lat później czuję się jakby te kilkanaście lat przezyła oszukując się, że jest dobrze i że mnie to nie ruszyło. Czuję się, jakbym wmawiała sobie, że jest przeciez wszystko dobrze, że radze sobie. Inni też tak to odbierali, wszyscy byli w szoku, że tak można sobie poradzić w takiej sytuacji. Nagle wszystko się sypnęło i tak mnie przytłoczyło, że nawet nie wiem co powiedzieć, nastał totalny mrok.
Dostrzegłam też dużo niezdrowych zachowań, które pewnie wynikają z tej traumy, a wcześniej myślałam, że po prostu taka jestem. Nagle uświadomiłam sobie, że te wszystkie lata żyłam w kłamstwie.
#psychologia #depresja #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
W sumie poszłabym na psychoterapię, ale jak sobie pomyślę, że miałabym w tej chwili szukac kliniki, liczyć się z ryzykiem, że może terapeuta mi nie podpasuje to jakoś mnie to przerasta :/
mogę porozmawiać ze znajomymi, ale wiem, że to nic nie da
26 lat, męża, dzieci brak - rodzina jest, ale mało się kontaktujemy - nie było jakichś dramatów, ale no to jest taki typ ludzi, że nie chce mi się z nimi rozmawiać, raczej jakies small talki i spotkania przy większych okazjach
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz