Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@The_Earl: Ale cie zrobili. Mnie do kolo raz dali fortrans, ale za drugim razem bardziej ogarnięta doktórka przepisała coś innego, czego wystarczyło wypić tylko szklankę, a potem ino popić trzema litrami czystej wody,
  • Odpowiedz
@The_Earl: ostatnio miałem gastroskopie i przed badaniem powiedzieli, że znieczulą gardło i będzie dobrze xD skończyłem zapłakany, zasmarkany i opluty ale nie chciałem iść prywatnie ze znieczuleniem ogólnym bo jestem skąpcem i to z 600 zł by kosztowało, a na NFZ za darmo było
  • Odpowiedz
@The_Earl: Najlepiej się pije wlewając do gardła, żeby nie zostało zbyt długo na kubkach smakowych, bez przerw w łykach i z zatkanym nosem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Lepszy Citrafleet, ale tylko trochę.
  • Odpowiedz
@archanger: gastro to bylo najgorsze doswiadczenie fizyczne w moim zyciu... polamanie reki z przemieszczeniem nie bylo tak straszne.. nic nie bylo tak złe jak to xd obrzygałam całą leżanke i pielegniarka mnie trzymala xd
  • Odpowiedz
  • 1
@archanger @visas: właśnie mi już kilka osób (które miały oba zabiegi) mówiło że gastro 100x gorsze niż kolono i że kolono na dragach jest całkiem spoko, że przygotowanie gorsze niż samo badanie. więc mnie to pociesza przed jutrem
  • Odpowiedz
@archanger @visas: właśnie mi już kilka osób (które miały oba zabiegi) mówiło że gastro 100x gorsze niż kolono i że kolono na dragach jest całkiem spoko, że przygotowanie gorsze niż samo badanie. więc mnie to pociesza przed jutrem

@The_Earl: miałem gastroskopie i okropne badanie XD nie polecam nikomu
  • Odpowiedz
  • 10
@The_Earl: Nie rozumiem dlaczego lekarze nie proponują ludziom CitraFleet. Jakby zakładali z góry, że ludzie wolą cierpieć by zaoszczędzić kilka zł. Zamiast kilku litrów obrzydliwego płynu wypijasz 2 saszetki rozpuszczone w filiżance wody i popijasz za każdym razem 1,5 - 2 l wody. Wchodzi bez większych problemów. Na badaniu nikt nie narzekał na stopień oczyszczenia.
  • Odpowiedz