Wpis z mikrobloga

Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git, wypiję całe 4 litry bez problemu
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki

#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie do końca
The_Earl - Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git...

źródło: fort

Pobierz
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 199
@The_Earl piłem cytrynowy. Po 3 litrach chodziłem do kibla od samego patrzenia na dzbanek. Po 4 litrach robiłem "jedynkę" dupą ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Piłem we wtorek i środę 3L/1L i smaczne to nie było ale jak trzeba to trzeba. U mnie kolonoskopia w znieczuleniu kontrolnie, jest ok. @The_Earl kolonoskopię masz w znieczuleniu czy na żywca?
  • Odpowiedz
@The_Earl mięczaki jesteście i tyle. Jak jeszcze ćpałem to potrafiłem wypić 2 litry paskudnego poppy seed tea w 20 minut, a to był taki gorzko-octowy wywar, na pewno znacznie bardziej niedobry. O napitku typu benzydamina to już nawet nie wspominam bo na samą myśl mnie na bełta bierze mimo, że minęło ponad 15 lat.
  • Odpowiedz
  • 4
@Special_ONE: mam dostać jakieś środki na uspokojenie i przeciwbólowe, podobno działa to tak że jesteś przytomny ale ledwo.
szybciej był termin w ten sposób bo nie trzeba anestezjologa. a Ty miałeś w ogólnym?
@jalop piję lek na przeczyszczenie do kolonoskopii
  • Odpowiedz