Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gravel to jest zgniły kompromis. Rower który ani w terenie ani na szosie sobie nie radzi jak powinien.
Ja rozumiem że dla takiego emeryta jak ja się to nadaje ale że młodzi się świadomie pakują w ten nudny syf to nie kumam.

p.s. fantastyczna pogoda. Uwielbiam. Mam wówczas sporo więcej świata tylko dla siebie.
Nie spotkałem ani jednego gogusia co w obawie o to że się rowerek pobrudzi woli kręcić na trenażerze niczym chomik w młynku. Ale może oni po prostu uprawiają sport a nie jeżdżą na rowerze.
#rower

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Nie mam gravela i nigdy nie kupię ale to jest całkiem udany pomysł na rower. Do tego gravele są najczęściej lżejszymi rowerami jak inne co dają radę w podobnym terenie więc kolejny argument za nimi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ależ z Ciebie niezależny myśliciel i do tego bohater - w taką pogodę wyjść na rower, brawo! Nie do pomyślenia dla całej reszty gogusiów! :-D A gravel czy rowery CX to super sprawa i mają swoje zastosowanie gdzie ani MTB ani szosa nie sprawdzi się lepiej i na poparcie swojej opinii mam 4 lata doświadczeń, te rowery potrafią dać dużo radości. A no i gratuluję bo odpowiedziałem na zarzutkę.
  • Odpowiedz