✨️ Obserwuj #mirkoanonim Słuchajcie Mirkówny. Mój facet kupił mi taki wynalazek z Gatty i chodzi teraz z oczami kota ze Shreka kiedy założę na randkę i wieczornych zabaw. A ja nie mam na nie pomysłu jak ogarnąć żeby nie zdejmować gdy już zlądujemy by się trochę zabawić. No bo niby autor tego (mój facet pewnie też) miał pewnie na myśli że zdejmuję bieliznę a to zostaje jako element rozrywkowy i można robić swoje, jak z typowymi pończochami. Tylko kurczę, jak? Nałożyć na to majtki? Bo przecież bez nie pójdę XD Jakieś rady, doświadczenia?
@mirko_anonim: nałóż majtki na to :) albo możesz na miasto założyć majtki pod to i tak wyjść a w domu w łazience ściągnąć majtki i założyć te rajstopo pończochy znowu (trwa to chwilę, więc bez problemu) i tak większość ludzi się przecież "odświeża" przed seksem. Ew. jak sie chcecie na siebie rzucić zaraz po powrocie do mieszkania to załóż bieliznę, którą można odsunąć na bok, czyli jest troszkę bardziej elastyczna.
@mirko_anonim: majtki jako wierzchnia warstwa. Albo takie z otwartym krokiem. Inna opcja: kup normalny pas do pończoch i pończochy, ale wtedy też pończochy zostają pod spodem, tylko łatwiej możesz je przepiąć jako dolną warstwę na szybko.
@mirko_anonim pończochy to po prostu zastępstwo do rajstop które są obrzydliwie niewygodne, a nie element rozrywkowy xD to tak jakby mówić że sukienka to element rozrywkowy a spódnica to normalny ciuch xD załóż majtki na to po prostu. Jak już nosić pończochy to polecam samonośne albo takie z pasem gdzie nogawki można odpiąć i zakładać i zdejmować majtki dowolnie dzięki temu.
#mecz Było mnóstwo świetnych napastników, ale często mieli 2-3 mocne sezony i odpadali ze stawki, a Lewus jak zaczął n-------ć w 2011 tak n------a do dziś, gość jest niemożliwy.
Słuchajcie Mirkówny. Mój facet kupił mi taki wynalazek z Gatty i chodzi teraz z oczami kota ze Shreka kiedy założę na randkę i wieczornych zabaw. A ja nie mam na nie pomysłu jak ogarnąć żeby nie zdejmować gdy już zlądujemy by się trochę zabawić. No bo niby autor tego (mój facet pewnie też) miał pewnie na myśli że zdejmuję bieliznę a to zostaje jako element rozrywkowy i można robić swoje, jak z typowymi pończochami. Tylko kurczę, jak? Nałożyć na to majtki? Bo przecież bez nie pójdę XD Jakieś rady, doświadczenia?
#zwiazki #s--s #s-x
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: rajstopy-erotyczne-imitujace-ponczochy-z-pasem-casandra-e22c.1000x1478q85.jpg
PobierzPozdrawiam
Inna opcja: kup normalny pas do pończoch i pończochy, ale wtedy też pończochy zostają pod spodem, tylko łatwiej możesz je przepiąć jako dolną warstwę na szybko.
@mirko_anonim: Bo?
źródło: Summer-Allure-Tai-42649
Pobierz