Aktywne Wpisy

MonazoPL +133
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +246

Nie odpalałem żadnego poradnika, przechodziłem grę na luzie, mniej więcej podążając za główną linią fabularną, bez save’ów przy ważnych decyzjach. I powiem Wam – było warto. Warto dlatego, że teraz, po 120 godzinach gry i jej ukończeniu, odpalam ją po raz drugi i gram tak, jakbym grał pierwszy raz. Polecam ten styl gry!
#oswiadczenie #rpg #bg3 #gry
Jezeli gra ma gowniane replayability i wiem, ze zagram raz i nie wroce to chce sobie przejsc chociaz wiekszosc questow pobocznych. BG3 ma super replayability wiec tutaj sprawa ma sie z gola inaczej.
Ludzie nie psuja sobie gry chcac przejsc cala
@Lobotomy_Enthusiast masz rację, pewnie nie każda gra się do tego nadaje tak jak BG3
1. Pytajniki na Skellige co zawierają w większości nudne pierdoły do zebrania, a otwarty świat wypełniony ciekawymi aktywnościami, które przydają się w rozgrywce, to dwa różne pojęcia. Jak weźmiesz Ghost of Tsushima na przykład, to masz pełno dobrych misji, pięknych miejsc do eksploracji jak kapliczki, miejsca które dają Ci punkty umiejętności, zwiększenie zdrowia itd. To jest kompletnie inne doświadczenie i pomijając je
I ten rzucający się w oczy kontrast gdzie w głównych misjach mamy piękne cutscenki a w pobocznych bethesda style dialog.
Ja osobiście mam problem z duchem tuszimy iż zachłysnąłem się nim 20h pykło tak o robiąc prawie wszystko i się znudziłem, a perspektywa ze mam drugie tyle do przejścia wręcz odrzuca mnie