Wpis z mikrobloga

@adam-pajac nie bronię dziewczyny, nie znam sprawy, ale gonciarz świetnie radzi sobie sam z rujnowaniem sobie życia, pomoc jest mu zbędna... Chociaż ostatnio zdaje się, że chyba trochę zniknal, ale przez ostatnie dobre dwa lata było widać, że trochę mu od dragów o--------a
  • Odpowiedz
@Kremufka2137 nie no, jak przyszedł final battle to gonciarz odpalił wszystkie możliwe perki i wciągnął te samice nosem niczym kreskę na rozgrzewkę przed melanżem. Zniknął z sieci po kompromitacji w walce na fame MMA.

Jak sam z niego cisnąłem bekę tak finalnie trochę mi nawet zaimponował. Z drugiej strony roznieść jakieś cipy z IQ nie większym niż 50 to też żaden wyczyn.
  • Odpowiedz
@vlodek2532: Zniszczył ją jak pryszcza, jeszcze po jego filmie próbowała walczyć, nagrała jakieś2 godzinne tłumaczenia ale były tak chaotyczne, że tylko się jeszcze bardziej poniżyła. Totalna kompromitacja p0lczyska
  • Odpowiedz
@nn1upl sam nieraz umawiałem się i ruchałem z racji faktu, że miałem kontakty/temat/wiedzę (niepotrzebne skreślić) także trochę to rozumiem.
Anyway, dzięki za wyczerpująca odpowiedź.
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: Zapomniałem o jeszcze 1, dość istotnej rzeczy - cała ta historia rozgrywała się jakoś w 2022, potem ta typiara jakoś się uspokoiła, i znowu zaczęła w niego n---------ć po paru miesiącach bez kontaktu, kiedy na jaw wyszła Pandora Gate (czyli to już jakoś październik 2023), starając się sprytnie podpiąć go pod tą cała Pandorę, co jej się w dużej mierze udało, bo ludzie ruszyli na niego z pochodniami. A
  • Odpowiedz
@latajacy_napletek: a co, jak chłopa napiertalał ojciec to mu się pomóc należy a jak to kobietę napiertalał ojciec to phi, co to kogo obchodzi, to tylko baba, dalej ma dawać doopy na zawołanie i rodzić dzieci bo pewnie wyolbrzymia?
  • Odpowiedz
Wytrzeszcz oczu, nos jak ziemniak, rudawa ... jak się dowiedziałem, że ta laska jest modelką... to o malo nie spadłem z krzesła. Ponoć o gustach się nie dyskutuje ale do cholery... jakim k...a cudem ?!
  • Odpowiedz