Aktywne Wpisy
Dostałem podwyżkę #pracbaza na początku roku i właśnie zdałem sobie sprawę że wejdę w II próg podatkowy, będzie delikatnie powyżej 120k zł w 2025 roku. Na cholerę w takim razie było mi zarabiać więcej skoro teraz będę mieć do wywalenia 32% podatku co daje ponad 40k zł... Mam na to oszczędności, poradzę sobie, ale jestem w opór wkurzony.
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
źródło: temp_file724616512454029400
Pobierz
Lardor +3
Którą skrzynie biegów wolicie?
źródło: temp_file6858820463095919402
Pobierzktórą wolicie
- manualną 20.3% (268)
- automatyczną 79.7% (1053)

To już bardziej szanuje tych co kupuja pre-ordery
#pathofexile #pathofexile2 #poe #gry
źródło: obraz
Pobierz@Lobotomy_Enthusiast: to bylby hit sprzedażowy
Problemem to są mafie farmiące i dupowanie np. mirrorów.
Mnie to zawsze ciekawi ile im tych kupionych zostanie pod koniec ligi :)
Mimo, ze bardzo gardze, tak jeszcze rozumiem powody ludzi ktorzy np kupuja cos w grze ktora ma PVP, jakiś system rywalizacji i w ten sposob podciagaja swoje braki w skillu itp. Ale tutaj? XD
To tak jakbyś kupił Wiedzmina 3 i zapłacił za save w którym
Pamiętam jak kiedyś kupiłem któregoś Dragon Age'a w wersji GOTY, po włączeniu gry przez minutę odklikiwałem jakieś darmowe zbroje i inne pierdoły - w grze, w której rozwój postaci i poszukiwanie coraz to lepszego sprzętu jest jedną z najważniejszych cech rozgrywki
@Lobotomy_Enthusiast: ale w tym samym tempie czy poświęcając dwa razy dłużej na doprowadzenie postaci do ładu niż reszta?
SSF to zakładanie sobie klatki na kutasa i wmawianie sobie że jest się alfą xd
SSF to nie zakladanie sobie klatki na kutasa tylko normalny gameplay ktory oferuje wyzwanie. Jezeli pograsz odpowiednio dlugo w poe to zrozumiesz chociaz cos czuje, ze sam kupujesz orby i Cie zapiekło
Stashe sa wymagane, ale czy jest to p2w? Nie wiem, jezeli spojrzymy
jak gra się jedną ręką to też jest trudniej tylko ja nie dorabiam sobie do tego ideologii, możesz sobie czuć nie jestem w stanie ci z tym pomóc
Jezeli nie rozumiesz roznic pomiedzy SSF i Trade i dla Ciebie to tylko wydłużanie rozgrywki to cieżko o dalszą dyskusje.
@saib75: z jednej strony rozumiem a z drugiej to masochizm i chyba by mnie musiało p-----ć i p---------ć żeby tak grać, podziwiam xD