Aktywne Wpisy

mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·

Skanska realizuje nowe osiedle mieszkaniowe w Krakowie! 🏙️
Awangarda Mogilska w pierwszym etapie dostarczy na rynek 278 mieszkań o zróżnicowanych powierzchniach oraz 6 lokali usługowych w kilkunastopiętrowym kaskadowym budynku. Za projekt odpowiada krakowska pracownia B2 Studio. Szczegóły tutaj
#krakow #nieruchomosci #budownictwo #architektura #inwestycje
Awangarda Mogilska w pierwszym etapie dostarczy na rynek 278 mieszkań o zróżnicowanych powierzchniach oraz 6 lokali usługowych w kilkunastopiętrowym kaskadowym budynku. Za projekt odpowiada krakowska pracownia B2 Studio. Szczegóły tutaj
#krakow #nieruchomosci #budownictwo #architektura #inwestycje

źródło: c3e91753ce9c3aa44e6fe66a4c8bd3e0f54633d4
Pobierz
Sam zaprosił do tańca.
źródło: b514f073c69d04df514b9977217436f1
Pobierz@szczeki32: Ale przecież to nie twoja matka na filmiku. Pokręciłeś coś
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy to nie jest to slynne amerykanskie graj w glupia gre? Przechodzil niewinny obok? Poprosil i dostal. Pechowo.
Jakiś matrix, że jeśli jest więcej ludzi to zawsze się taka znajdzie?
Nie grozi mi to, nie jestem patusem.
Po takim uderzeniu strumieniem w głowę, a potem głową w beton to już raczej papka zamiast mózgu została
Po thumbnailu znalazłem ten link gdzie było wcześniej to nagranie, facet ponoć zginął
https://www.military.com/video/law-enforcement/police/turkish-police-water-cannon-kills-man/2424004746001