Aktywne Wpisy

picasssss1 +770
Firma w ramach optymalizacji finansów wycofała w tym roku karty urodzinowe dla pracowników, takie drobne 200pln które funkcjonowały od 10+ lat, jednocześnie pochwaliła się sponsoringiem drużyny milionerów którzy biegają i kopią piłkę. To są te detale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #januszex #januszebiznesu
#pracbaza #januszex #januszebiznesu

tomwick55 +12
Przekaz kibiców Legii Warszawa do piłkarzy po meczu w Gdyni, który był 11 spotkaniem z rzędu bez zwycięstwa
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice

Mam prośbę do mirków będących na stanowiskach liderskich/menedżerskich w #korposwiat - czy moglibyście podzielić się zakulisowo przykładami jak wielkie #korpo jeżdżą na garbach przeciętnych korposzczurów? Mam na myśli takie rzeczy jak napisał dziś kolega @smilealittlebit:
Słyszałem np. takie historie, że jak manager nie rozdzieli całej przeznaczonej puli na podwyżki między pracowników (np. kłamiąc o złej sytuacji na rynku), to resztę dostanie dla siebie lub dostanie za to niezłą premię - prawda? Albo klasyczne napuszczanie jednych na drugich, bo łatwiej przykręca się śrubę niezgranemu zespołowi.
Ciekawi mnie to, bo otrzymałem kiedyś sugestię rozwijania swojej kariery w kierunku TL-a, ale sumienie mi nie pozwoliło. Mam dostęp do faktur z całej Europy i widzę, że w latach 2021-2023 ceny podnosili niemalże co miesiąc, a oficjalnie sytuacja w branży jest tragiczna i w ogóle cieszcie się niewdzięcznicy że macie pracę.
#pracbaza #zarzadzanie #januszebiznesu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
źródło: wv1hrviyqy591
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
u nas nieprawda, nie ma czegoś takiego, bo w ogóle o tym nie decydujemy - jest zupełnie inny zespół za to odpowiedzialny.
też nie ma czegoś takiego