Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracujące mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) szukam pracy i zaaplikowałem do amazona i mi proponują system pracy 4 brygadowy tj 4 dni pracy po 12 godz i 3 dni wolnego, ale słyszałem, że to podobno uj bo robisz jak niewolnik i musisz być cały czas pod telefonem, zero życia prywatnego
¯_(ツ)_/¯ szukam pracy, ale chce też coś mieć z tego życia + w bonusie proponują pakiet medyczny medicover, obiady za symboliczną 1 zł dziennie do wyboru dieta męsna, lub wege
( ͡° ͜ʖ ͡°) darmowy transport busem pracowniczym i 29 zł/h brutto i 15% premii frekwwncyjnej i czułbym sie jak kołchoźnik zasuwający do swojego gułagu
( ͡° ʖ̯ ͡°) podobne odczucia miałem podczas aplikowania do eko okien, chociaż tam normalnie 3 zmiany. Jedynie chyba na budowie w miare sa ok, ale robisz bez umowy...

#pytanie #pracbaza #szukampracy #amazon #januszex

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @walter_green123 Aplikowałem też do adientu i mi zaproponowali o 3 zł mniej na godzine, niż wynosi minimalna xD system 3 zmianowy jak typowy na produkcji i uop, lub uz do wyboru. Wszyscy, którzy byli wtedy ze mną na rozmowie (bo zapraszali grupowo) zrezygnowali ( ͡° ͜ʖ ͡°) a firma non stop poszukuje ludzi (mają dużą rotacje, szczególnie jak ukraińców zabraklo), czasem weekendy,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Bzdura.
Jesli musisz byc caly czas pod telefonem, to za to sie placi ekstra wynagrodzenie pracownikowi. Poszukaj czegos takiego jak "gotowosc do pracy". Jest to bardzo popularne w IT (nazywane on call).

Znam kilka osob co pracowalo w amazonie (i o dziwo sobie chwalili). Nigdy czegos takiego nie wspominali.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czytaj opinie z internetu a daleko zajdziesz.
A teraz sobie przypomnij, ile razy logowales sie na gowok aby zachwalac swoje pracodawce bo sie dobrze pracowalo. A ile razy logowales sie aby obsmarowac.
  • Odpowiedz