Aktywne Wpisy

cukierkowa +14
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
future_taylor +589

Pracujące mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) szukam pracy i zaaplikowałem do amazona i mi proponują system pracy 4 brygadowy tj 4 dni pracy po 12 godz i 3 dni wolnego, ale słyszałem, że to podobno uj bo robisz jak niewolnik i musisz być cały czas pod telefonem, zero życia prywatnego
¯_(ツ)_/¯ szukam pracy, ale chce też coś mieć z tego życia + w bonusie proponują pakiet medyczny medicover, obiady za symboliczną 1 zł dziennie do wyboru dieta męsna, lub wege
( ͡° ͜ʖ ͡°) darmowy transport busem pracowniczym i 29 zł/h brutto i 15% premii frekwwncyjnej i czułbym sie jak kołchoźnik zasuwający do swojego gułagu
( ͡° ʖ̯ ͡°) podobne odczucia miałem podczas aplikowania do eko okien, chociaż tam normalnie 3 zmiany. Jedynie chyba na budowie w miare sa ok, ale robisz bez umowy...
#pytanie #pracbaza #szukampracy #amazon #januszex
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Jesli musisz byc caly czas pod telefonem, to za to sie placi ekstra wynagrodzenie pracownikowi. Poszukaj czegos takiego jak "gotowosc do pracy". Jest to bardzo popularne w IT (nazywane on call).
Znam kilka osob co pracowalo w amazonie (i o dziwo sobie chwalili). Nigdy czegos takiego nie wspominali.
A teraz sobie przypomnij, ile razy logowales sie na gowok aby zachwalac swoje pracodawce bo sie dobrze pracowalo. A ile razy logowales sie aby obsmarowac.