Wpis z mikrobloga

Stanowski to jest najbardziej żałosny oportunista jakiego znam. Startuje w wyborach prezydenckich robiąc sobie jednocześnie dupochron, że "nie chce zostać prezydentem", bo boi się potencjalnego mizernego wyniku i będzie mieć od razu gotową odpowiedź: "przecież ja startowałem dla beki, żeby ośmieszyć polską politykę" albo w przypadku dobrego wyniku powiedzieć "no, wystartowałem dla beki, ale chyba wejdę na poważnie do polityki, skoro ludzie mnie potrzebują".

#kanalzero #polityka
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@123_: ja mam taką myśl, że co wybory wciskany jest jakiś Palikot/Kukiz/Hołownia, żeby przypadkiem żadna partia oprócz PO/PiS nie wyrosła. Może to przypadek ale tak to chyab troche działa
  • Odpowiedz
  • 3
@123_ on to robi, po to, żeby rozpromować siebie i swój kanał wsrod ludzi, którzy niekoniecznie żyją w Internecie. W tym wypadku wynik wyborczy jest nieistotny.
  • Odpowiedz
ja mam taką myśl, że co wybory wciskany jest jakiś Palikot/Kukiz/Hołownia, żeby przypadkiem żadna partia oprócz PO/PiS nie wyrosła.

@kill15you: No tylko wyrosła, nazywa się Trzecia Droga. Tak wiem, korwinisci będą to negować bo im to na ręke ale takie są fakty.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Może to przypadek ale tak to chyab troche działa

@kill15you: Nie wykluczałbym tego, że powstawanie takich ruchów może być inspirowane przez spin doktorów POPiSu.

No tylko wyrosła, nazywa się Trzecia Droga. Tak wiem, korwinisci będą to negować bo im to na ręke ale takie są fakty.

@jozef-dzierzynski: Ruch Palikota, Nowoczesna i Kukiz15 też były trzecią siłą w Polsce długo, potem następuje wchłonięcie przez partię, której poglądy są bliższe.
  • Odpowiedz
Stanowski to jest najbardziej żałosny oportunista jakiego znam.

@123_: Jestem przekonany. że ty nawet nie wiesz co znaczy słowo "oportunista".
Oortunista to ktoś kto zmienia poglądy w zależności od sytuacji. Pewnie można by psy i koty powiesić na twórcy KZ, ale oportunizm kompletnie nie pasuje.
  • Odpowiedz
No tylko wyrosła, nazywa się Trzecia Droga. Tak wiem, korwinisci będą to negować bo im to na ręke ale takie są fakty.

@jozef-dzierzynski: Podczas kampanii wyborczej na prezydenta wyszło, że ta sama osoba prowadziła profil facebookowy Hołowni i Trzaskowskiego. Pomyliła się z jednym wpisem, wstawiając go z drugiego konta.

Hołownia jest tym samym, czym była Nowoczesna, tylko że umiejętniej go wprowadzono (więcej ludzi dało się nabrać).
  • Odpowiedz
"no, wystartowałem dla beki, ale chyba wejdę na poważnie do polityki, skoro ludzie mnie potrzebują".

@123_: nie wejdzie na poważnie do polityki bo po pierwsze wtedy straciłby swój wizerunek a po drugie z tego co pamiętam to prezydent nie może prowadzić takich działalności jak kanał zero.
  • Odpowiedz
@123_: wiadomo, że gość nie zdobędzie chociażby 1% głosów i na pewno przez to robi sobie dupochron, bo jakieś randomy miałby się śmiać z niego w internecie. Absurdalnie brzmi ta teoria.
  • Odpowiedz
@123_: Ciekawi mnie, czy Stanowski też zorganizowałby taką akcję dyskredytującą i zrównującą ze sobą wszystkich kandydatów, że żaden się nie nadaje, gdyby to pisowski kandydat był wyraźnym faworytem sondaży
  • Odpowiedz
@Ormiq: duże partie dbają o to, żeby było przekonanie że musisz na nich głosować albo ta druga duża wygra. Do tego Kukizy i Palikoty się pojawiają. Jeśli miałeś na myśli, że chodzi o kwestie merytoryczne to nie. Np. Robert Gwiazdowki nawet nie zebrał podpisów we wszystkich okręgach, bo ludzie gdzieś mieli typa co spokojnie mówi o ekonomii. Za to muzyk, wywołujący emocje, masa głosów...
  • Odpowiedz