Aktywne Wpisy

wjkp +2
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

#kanalzero #polityka
@kill15you: No tylko wyrosła, nazywa się Trzecia Droga. Tak wiem, korwinisci będą to negować bo im to na ręke ale takie są fakty.
@kill15you: Nie wykluczałbym tego, że powstawanie takich ruchów może być inspirowane przez spin doktorów POPiSu.
@jozef-dzierzynski: Ruch Palikota, Nowoczesna i Kukiz15 też były trzecią siłą w Polsce długo, potem następuje wchłonięcie przez partię, której poglądy są bliższe.
@123_: Jestem przekonany. że ty nawet nie wiesz co znaczy słowo "oportunista".
Oortunista to ktoś kto zmienia poglądy w zależności od sytuacji. Pewnie można by psy i koty powiesić na twórcy KZ, ale oportunizm kompletnie nie pasuje.
@jozef-dzierzynski: Podczas kampanii wyborczej na prezydenta wyszło, że ta sama osoba prowadziła profil facebookowy Hołowni i Trzaskowskiego. Pomyliła się z jednym wpisem, wstawiając go z drugiego konta.
Hołownia jest tym samym, czym była Nowoczesna, tylko że umiejętniej go wprowadzono (więcej ludzi dało się nabrać).
źródło: when-you-say-both-sides-are-idiots-without-any-further-opinion-or-explanation-huge-brain-balloon
Pobierz@123_: nie wejdzie na poważnie do polityki bo po pierwsze wtedy straciłby swój wizerunek a po drugie z tego co pamiętam to prezydent nie może prowadzić takich działalności jak kanał zero.
ale dopadł Cię piękny incudent kałowy.
Trzymaj od wujka :
źródło: 1000024145
Pobierz@123_: to chyba malo politykow znasz - znasz takich co byli w 10 roznych partiach skrajnie roznych?