Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wolny_kot: już słyszałem tłumaczenie ze wcześniej pomylił godziny.

Chcieli się ogrzać w świetle trumpa, muszą tłumaczyć że mati nie jest idiotą. Jest w pyte.
  • Odpowiedz
fototapety

@wolny_kot: nie wiem czy Ty tak serio, ale to nie "tapeta", tylko materiał na scenie.
Ten starszy gość obok, to fejk? Popatrz na jego aparat, ma tam ujęcie dalszej części sceny po prawej stronie.
  • Odpowiedz
tłum nic nie znaczących ludzi robiących to samo > długo długo nic > gumwno > Donald Tusk, którego w UE nikt nie oszuka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a swoją drogą, jak bardzo trzeba mieć poprzestawiane w głowach, by wierzyć w tak wyrafinowane fejki w tak w sumie mało znaczącej sprawie. No i w ogóle, kto by się spodziewał, że konserwatywny prezydent najważniejszego członka NATO zaprosi na zaprzysiężenie szefa
  • Odpowiedz
@wolny_kot: Ale, że co ten drugi obrazek ma przedstawiać? W sensie to reklama tej fototapety? Bo kobieta to ewidetnie wklejone zdjęcie ze stocka w nieludzko niskiej jakości (nawet włosy są kwadratowe, bo ktoś źle przyciął).
Also, zobacz sobie na cień za morawieckim, który pada bezpośrednio na scenę (gdyby to była fototapeta to padałby bliżej) - to jest jego cień, bo jest wygięty jak morawiecki.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: tak ma dodatnie i zacytuje klasyka - Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!
Coś za dużo energii poświęcasz żeby go tłumaczyć.
  • Odpowiedz
@wolny_kot: ale po co szerzysz fejki. Serio już na X to widziałem jak ludzie byli wyjaśniani za to - przecież takim czymś pokazujesz jak i dała sekcja PO, ze to podobni kretyni jak PiS, bo byle zdjęcie które pasuje pod narracje/twoje poglądy uważasz za prawdziwe xd
  • Odpowiedz